פלפלים ממולאים

6 תגובות לפוסט

  1. גלית הגיב:

    הי אורי, אני מניחה שמדובר באורז לבן נכון? אם אשתמש במלא אצטרך לבשל יותר משעה?
    חוץ מזה, נענע תעשה את העבודה במקום פטרוזיליה?

    • אורי הגיב:

      היי גלית, כן, כדאי לבשל יותר או לבשל את האורז "חצי בישול" ורק אז למלא.
      נענע לא כל כך מתאימה לבישול ארוך כזה, אולי נענע יבשה. אבל אפשר כוסברה או שמיר או עשב תיבול אחר אם יש לך רעיון 🙂

  2. דנה הגיב:

    היי אורי,
    נשמע מעולה! האם זה יכול לעבוד גם עם אורז שמוכן מראש?
    תודה

  3. יעל הגיב:

    הי אורי,
    כשמכניסים את הפלפלים לתוך הסיר עם הרוטב האם הרוטב אמור לכסות את הפלפלים?
    אחרי שעה של בישול הרוטב אמור להתאדות או אפשר להפסיק את בישול גם לפני זה?
    תודה!

    • אורי הגיב:

      היי, הרוטב לא מכסה ממש עד למעלה ולכן מדי פעם אני יוצקת ממנו על האורז שבתוך הפלפלים. הרוטב לא אמור להתאדות, אנחנו רוצים רוטב 🙂

השאר תגובה

סדנת בישול טבעונית
המטבח הטבעוני שלי
אורי שביט בהרצאה TEDX
אתגר 22+

מתכוני וידאו

במקום לזניה: מאפה זריז של טופו וירקות בסגנון איטלקי במקום לזניה: מאפה זריז של טופו וירקות בסגנון איטלקי

זכויות יוצרים © 2019 מתכונים טבעוניים, מאת אורי שביט

שינוי גודל גופנים
ניגודיות