פלפלים ממולאים

6 תגובות לפוסט

  1. גלית הגיב:

    הי אורי, אני מניחה שמדובר באורז לבן נכון? אם אשתמש במלא אצטרך לבשל יותר משעה?
    חוץ מזה, נענע תעשה את העבודה במקום פטרוזיליה?

    • אורי הגיב:

      היי גלית, כן, כדאי לבשל יותר או לבשל את האורז "חצי בישול" ורק אז למלא.
      נענע לא כל כך מתאימה לבישול ארוך כזה, אולי נענע יבשה. אבל אפשר כוסברה או שמיר או עשב תיבול אחר אם יש לך רעיון 🙂

  2. דנה הגיב:

    היי אורי,
    נשמע מעולה! האם זה יכול לעבוד גם עם אורז שמוכן מראש?
    תודה

  3. יעל הגיב:

    הי אורי,
    כשמכניסים את הפלפלים לתוך הסיר עם הרוטב האם הרוטב אמור לכסות את הפלפלים?
    אחרי שעה של בישול הרוטב אמור להתאדות או אפשר להפסיק את בישול גם לפני זה?
    תודה!

    • אורי הגיב:

      היי, הרוטב לא מכסה ממש עד למעלה ולכן מדי פעם אני יוצקת ממנו על האורז שבתוך הפלפלים. הרוטב לא אמור להתאדות, אנחנו רוצים רוטב 🙂

השאר תגובה

סדנת בישול טבעונית
המטבח הטבעוני שלי
סוגת חמין
אורי שביט בהרצאה TEDX
אתגר 22+

מתכוני וידאו

עוגיות שיבולת שועל עם תותים ושוקולד עוגיות שיבולת שועל עם תותים ושוקולד

זכויות יוצרים © 2020 מתכונים טבעוניים, מאת אורי שביט

שינוי גודל גופנים
ניגודיות