סלק ודלעת צלויים על אורז בניחוח זעפרן

5 תגובות לפוסט

  1. יפעה הגיב:

    שלום, אפשר להשתמש בבטטה במקום דלעת? (חבר שלי שונא דלעת)

    • אורי הגיב:

      אני לא רואה סיבה שלא, זה בטח יקצר קצת את זמן הצליה, כי בטטה מתרככת מהר והיא פחות תשמור על הצורה (אז מה! טעים נורא).

  2. חיה הגיב:

    נראה מופלא באמת
    חייבת לנסות
    תודה
    חיה

  3. יואש הגיב:

    מעבירים את הדלעת והסלק לתבנית יחד עם כל הנוזלים (מיץ תפוז, חצי כוס שמן וכו') – או מסננים?

השאר תגובה

סדנת בישול טבעונית
המטבח הטבעוני שלי
אורי שביט בהרצאה TEDX
אתגר 22+

מתכוני וידאו

במקום לזניה: מאפה זריז של טופו וירקות בסגנון איטלקי במקום לזניה: מאפה זריז של טופו וירקות בסגנון איטלקי

זכויות יוצרים © 2019 מתכונים טבעוניים, מאת אורי שביט

Free WordPress Themes, Free Android Games
שינוי גודל גופנים
ניגודיות