סלק ודלעת צלויים על אורז בניחוח זעפרן

5 תגובות לפוסט

  1. יפעה הגיב:

    שלום, אפשר להשתמש בבטטה במקום דלעת? (חבר שלי שונא דלעת)

    • אורי הגיב:

      אני לא רואה סיבה שלא, זה בטח יקצר קצת את זמן הצליה, כי בטטה מתרככת מהר והיא פחות תשמור על הצורה (אז מה! טעים נורא).

  2. חיה הגיב:

    נראה מופלא באמת
    חייבת לנסות
    תודה
    חיה

  3. יואש הגיב:

    מעבירים את הדלעת והסלק לתבנית יחד עם כל הנוזלים (מיץ תפוז, חצי כוס שמן וכו') – או מסננים?

השאר תגובה

    סדנת בישול טבעונית
    סדנת בישול דיגיטלית עם אורי שביט
    המטבח הטבעוני שלי
    אורי שביט בהרצאה TEDX
    אתגר 22+

    מתכוני וידאו

    עוגיות שיבולת שועל עם תותים ושוקולד עוגיות שיבולת שועל עם תותים ושוקולד

    זכויות יוצרים © 2020 מתכונים טבעוניים, מאת אורי שביט