חיתוכיות שוקולד שקדים, תפוז ומרציפן

13 תגובות לפוסט

  1. אור הגיב:

    בעניין אחר: איזה תחליף אפשר למצוא לטעמו של הדומיננטי של הבשר בחמין?

    המון תודה 🙂

    • אורי הגיב:

      היי אור, יש כמה דרכים להכין חמין עשיר ונהדר ללא בשר, כמובן שהרעיון הוא לא להחליף את טעם הבשר – אלא להגיע לעומק טעמים ומרקמים, כך שלא יהיה שום צורך בבשר 🙂 אני משתמשת בעלי מרווה, בפפריקה מעושנת, בפירות יבשים, המון בצל מטוגן, מקפידה על טיגון של המרכיבים לקירמול והעמקת טעמים ועוד.. יש כמה מתכונים חמין באתר, מציעה להציץ בהם ולקבל רעיונות 🙂

  2. עדי הגיב:

    רק רציתי להגיד שהכנתי היום ויצא מעולה!
    לגמרי צריך להכפיל כמויות במקרה הזה 🙂
    ממש קל יחסית למרציפן וטעים.
    מה שכן, השוקולד הרגיש לי אישית טיפה מתוק מדי, אולי כדאי את ה55 גרם הנותרים של השוקולד לעשות עם מריר כדי לאזן 🙂
    תודה על המתכון!

  3. עדי הגיב:

    היי, נראה מעולה!
    אפשר לעשות בלי התפוז למי שלא אוהב שילוב של שוקולד-תפוז? או להחליף במשהו אחר (לא פרי) שלא ייחסר בטעם?

    תודה רבה! 🙂

  4. מיטל הגיב:

    היי,
    האם אפשר להשתמש בקמח שקדים במקום השקדים ?

  5. סביון הגיב:

    למה צריך שקדים מולבנים? מה קורה אם אני משתמשת בשקדים עם הקליפה שלהם?

    • אורי שביט הגיב:

      היי סביון, לא ניסיתי האמת – ברור שזה ייצא מרציפן מנוקד 🙂 אבל גם המרקם של הקליפות פחות חלק ועלול לצאת קצת יותר גרגרירי. עדכני אם תנסי

  6. מיטל הגיב:

    יצאו מושלמות! מתכון מדויק, פשוט וטעים.
    השתמשתי מראש בשקדים לבנים טחונים ופיזרתי מעל השוקולד מעט מלח גס.
    תודה

השאר תגובה ל מלי

סדנת בישול טבעונית
המטבח הטבעוני שלי
סוגת חמין
אורי שביט בהרצאה TEDX
אתגר 22+

מתכוני וידאו

עוגיות שיבולת שועל עם תותים ושוקולד עוגיות שיבולת שועל עם תותים ושוקולד

זכויות יוצרים © 2020 מתכונים טבעוניים, מאת אורי שביט

שינוי גודל גופנים
ניגודיות