חיתוכיות שוקולד שקדים, תפוז ומרציפן

11 תגובות לפוסט

  1. אור הגיב:

    בעניין אחר: איזה תחליף אפשר למצוא לטעמו של הדומיננטי של הבשר בחמין?

    המון תודה 🙂

    • אורי הגיב:

      היי אור, יש כמה דרכים להכין חמין עשיר ונהדר ללא בשר, כמובן שהרעיון הוא לא להחליף את טעם הבשר – אלא להגיע לעומק טעמים ומרקמים, כך שלא יהיה שום צורך בבשר 🙂 אני משתמשת בעלי מרווה, בפפריקה מעושנת, בפירות יבשים, המון בצל מטוגן, מקפידה על טיגון של המרכיבים לקירמול והעמקת טעמים ועוד.. יש כמה מתכונים חמין באתר, מציעה להציץ בהם ולקבל רעיונות 🙂

  2. עדי הגיב:

    רק רציתי להגיד שהכנתי היום ויצא מעולה!
    לגמרי צריך להכפיל כמויות במקרה הזה 🙂
    ממש קל יחסית למרציפן וטעים.
    מה שכן, השוקולד הרגיש לי אישית טיפה מתוק מדי, אולי כדאי את ה55 גרם הנותרים של השוקולד לעשות עם מריר כדי לאזן 🙂
    תודה על המתכון!

  3. עדי הגיב:

    היי, נראה מעולה!
    אפשר לעשות בלי התפוז למי שלא אוהב שילוב של שוקולד-תפוז? או להחליף במשהו אחר (לא פרי) שלא ייחסר בטעם?

    תודה רבה! 🙂

  4. מיטל הגיב:

    היי,
    האם אפשר להשתמש בקמח שקדים במקום השקדים ?

  5. סביון הגיב:

    למה צריך שקדים מולבנים? מה קורה אם אני משתמשת בשקדים עם הקליפה שלהם?

    • אורי שביט הגיב:

      היי סביון, לא ניסיתי האמת – ברור שזה ייצא מרציפן מנוקד 🙂 אבל גם המרקם של הקליפות פחות חלק ועלול לצאת קצת יותר גרגרירי. עדכני אם תנסי

השאר תגובה

סדנת בישול טבעונית
המטבח הטבעוני שלי
סוגת חמין
אורי שביט בהרצאה TEDX
אתגר 22+

מתכוני וידאו

במקום לזניה: מאפה זריז של טופו וירקות בסגנון איטלקי במקום לזניה: מאפה זריז של טופו וירקות בסגנון איטלקי

זכויות יוצרים © 2019 מתכונים טבעוניים, מאת אורי שביט

שינוי גודל גופנים
ניגודיות