סדנת בישול טבעונית עם שף יוסי שטרית ואורי שביט

10 תגובות לפוסט

  1. מיכל הגיב:

    תאריך…….. ?

  2. דליה הגיב:

    נשמע מעולה. איפה זה מתקיים? תודה.

  3. נעה הגיב:

    אוף אני אצטרף להפסיד לימודים!

    אבל לא נורא, אירוע כזה לא אעיז לפספס! איזה כיף!!!

  4. אילן הגיב:

    שאלה של אדם באמת מוגבל – בנוסף על הטבעונות, אני שומר באופן מאוד הדוק על תפריט נטול גלוטן וסוכר. ראיתי שרוב המנות בתפריט מתאימות לי, לפחות לפי השם ורציתי לדעת אם הן באמת ככה ואם לא, האם אפשר לאלתר אלטרנטיבה במסגרת הסדנה (סילן, דבש, מייפל ואגבה הן אופציות לסוכר, לגבי הקמח שמעתי על קמחים אחרים אבל אף פעם לא באמת ניסיתי להשתמש בהם)

    • אורי הגיב:

      היי אילן, במקרה של הסדנה הזאת לא מדובר בסדנה בריאותנית כפי שוודאי הבחנת. אני יכולה לנסות לבדוק אם אפשר לשנות חלק מהמנות (למשל בצק עלים ללא גלוטן הוא לא משהו שנוכל לבצע..) אבל אם אתה ממש מקפיד זאת כנראה לא בדיוק סדנה מתאימה לצערי. בכל מקרה, אבדוק מה ניתן לעשות.

  5. לילך הגיב:

    האם אפשר לקבל פרטים על הסדנא הבאה?
    תודה מראש.

השאר תגובה

סדנת בישול טבעונית
המטבח הטבעוני שלי
סוגת חמין
אורי שביט בהרצאה TEDX
אתגר 22+

מתכוני וידאו

במקום לזניה: מאפה זריז של טופו וירקות בסגנון איטלקי במקום לזניה: מאפה זריז של טופו וירקות בסגנון איטלקי

זכויות יוצרים © 2019 מתכונים טבעוניים, מאת אורי שביט

שינוי גודל גופנים
ניגודיות