טבעוניות נהנות יותר – הרצאה וארוחה אצל עדה בסלון

מאי 28, 2014 מאת:

למה כולם מדברים על טבעונות? אורי שביט מבקרת אצל עדה בסלון להרצאה ולשיחה על אורח החיים הטבעוני. הערב ילווה בארוחה על טהרת הצומח

להרשמה לחצו כאן

בשנה האחרונה כבר אי אפשר להתעלם מהמגמה הבולטת ביותר בתרבות הישראלית ובעולם הקולינארי המקומי – הטבעונות. אחרי שנחלה הצלחה מעבר לים, המגמה החשובה מגיעה לישראל ומתפשטת בקצב מסחרר וחסר תקדים אפילו ביחס לארצות אחרות בעולם. למה זה קורה? מה המניעים שעומדים מאחורי הבחירה באורח החיים הזה ומה הסיבה שדווקא אנחנו הישראלים כל כך מתחברים אליו? אורי שביט תתארח בסלון של עדה כדי לספר על טבעונות וכל מה שסביבה ואיך לא, גם על הדרך הקלה, הטעימה והכיפית להכניס אותה למטבח ולצלחת בלי חששות ופחדים. ההרצאה תלווה בארוחת ערב טבעונית שתוגש במקום.

איפה? בסלון של עדה, רח' אלמוג 5, רעות
מתי? ביום חמישי 12.6.14 בשעה 19:30
כמה זה עולה? 100 ש"ח במכירה מוקדמת, 120 ש"ח למתמהמהים

להרשמה לחצו כאן

Print Friendly, PDF & Email

אורי שביט |

אורי כותבת ועורכת ראשית בבלוג "טבעוניות נהנות יותר". בשאר הזמן היא מנחה סדנאות בישול, מרצה ומייעצת למסעדות.

השאר תגובה

סדנת בישול טבעונית
המטבח הטבעוני שלי
אורי שביט בהרצאה TEDX
אתגר 22+

מתכוני וידאו

במקום לזניה: מאפה זריז של טופו וירקות בסגנון איטלקי במקום לזניה: מאפה זריז של טופו וירקות בסגנון איטלקי

זכויות יוצרים © 2019 מתכונים טבעוניים, מאת אורי שביט

Free WordPress Themes, Free Android Games
שינוי גודל גופנים
ניגודיות