תאילנד זה כאן: קארי פאננג עם ירקות

11 תגובות לפוסט

  1. יעל הגיב:

    וואו! 😀
    איפה מוצאים שמן קפיר ליים?

  2. אורה הגיב:

    תפוחי האדמה שמוסיפים לחלב הקוקוס מבושלים?

    • אורי הגיב:

      לא. הם חתוכים לקוביות קטנות ולמעשה משך הבישול הסופי נקבע לפי מידת הרכות שלהם. שימי לב שהם נכנסים ראשונים ועוברים רתיחה. אני אדגיש זאת באופן ההכנה.

  3. ליאת הגיב:

    מתכון נהדר. תודה!

  4. עומר הגיב:

    איזה יופי, אני מחפש מתכון לפאננג קארי טבעוני כבר הרבה זמן. מקוה לנסות בקרוב, תודה רבה.

  5. מני הגיב:

    האם ישנה משחת קארי שאינה חריפה? אם כן של איזה חברה?
    תודה

    • אורי הגיב:

      אני לא מכירה אבל שווה להתקשר למזרח ומערב ולשאול. אגב כשמשחת הקארי ממש טריה החריפות שלה מאד עדינה

      • גידי הגיב:

        יש שלוש סוגים של משחת קארי:
        אדומה – הכי חריפה
        ירוקה – חריפות בינונית
        צהובה – כמעט ולא חריפה

        כמובן שגם הטעמים טיפה שונים

  6. שלומית הגיב:

    האם ניתן להחליף בחציל רגיל? אין לי מושג איפה להשיג אני לא גרה במרכז

השאר תגובה

סדנת בישול טבעונית
סדנת בישול דיגיטלית עם אורי שביט
המטבח הטבעוני שלי
אורי שביט בהרצאה TEDX
אתגר 22+

מתכוני וידאו

עוגיות שיבולת שועל עם תותים ושוקולד עוגיות שיבולת שועל עם תותים ושוקולד

זכויות יוצרים © 2020 מתכונים טבעוניים, מאת אורי שביט

שינוי גודל גופנים
ניגודיות