תאילנד זה כאן: קארי פאננג עם ירקות

11 תגובות לפוסט

  1. יעל הגיב:

    וואו! 😀
    איפה מוצאים שמן קפיר ליים?

  2. אורה הגיב:

    תפוחי האדמה שמוסיפים לחלב הקוקוס מבושלים?

    • אורי הגיב:

      לא. הם חתוכים לקוביות קטנות ולמעשה משך הבישול הסופי נקבע לפי מידת הרכות שלהם. שימי לב שהם נכנסים ראשונים ועוברים רתיחה. אני אדגיש זאת באופן ההכנה.

  3. ליאת הגיב:

    מתכון נהדר. תודה!

  4. עומר הגיב:

    איזה יופי, אני מחפש מתכון לפאננג קארי טבעוני כבר הרבה זמן. מקוה לנסות בקרוב, תודה רבה.

  5. מני הגיב:

    האם ישנה משחת קארי שאינה חריפה? אם כן של איזה חברה?
    תודה

    • אורי הגיב:

      אני לא מכירה אבל שווה להתקשר למזרח ומערב ולשאול. אגב כשמשחת הקארי ממש טריה החריפות שלה מאד עדינה

      • גידי הגיב:

        יש שלוש סוגים של משחת קארי:
        אדומה – הכי חריפה
        ירוקה – חריפות בינונית
        צהובה – כמעט ולא חריפה

        כמובן שגם הטעמים טיפה שונים

  6. שלומית הגיב:

    האם ניתן להחליף בחציל רגיל? אין לי מושג איפה להשיג אני לא גרה במרכז

השאר תגובה

סדנת בישול טבעונית
המטבח הטבעוני שלי
אורי שביט בהרצאה TEDX
אתגר 22+

מתכוני וידאו

במקום לזניה: מאפה זריז של טופו וירקות בסגנון איטלקי במקום לזניה: מאפה זריז של טופו וירקות בסגנון איטלקי

זכויות יוצרים © 2019 מתכונים טבעוניים, מאת אורי שביט

Free WordPress Themes, Free Android Games
שינוי גודל גופנים
ניגודיות