ג'ינג'י בנשמה: קארי כתומים טבעוני

16 תגובות לפוסט

  1. עדי הגיב:

    איך אזעם כשזה נראה כל כך טעים? אפילו לטהרנות שלי יש גבול (בעיני, כל עוד לא טוענים שזה מתכון תאי אותנטי, אפשר לעשות הכל). אגב, טיפ קטן בקשר לשמן: הכי קל לערבב אותו באופן שווה עם שאר המרכיבים אם מערבבים אותו עם קצת נוזלים (מים, חלב קוקוס או נוזלים מהתבשיל) לפני שמוסיפים אותו לסיר.

  2. הי אורי,

    ראיתי מערכת מגניבה שמאפשרת למשתמשים לשמור את רשימת הרכיבים של כל מתכון למקום אחד מסודר.

    קוראים לזה שופאיט: http://www.shopeat.co.il/

    (נטלי הולדינג משתמשת בבלוג שלה בזה).

    נראה לי מגניב 🙂

  3. גבי סבלסקי הגיב:

    אורי שלום, מזה כחודשיים אני טבעוני בגלל החלטה בריאותית , בכל התהליך הזה האתר שלך מאוד עוזר לי אז קודם כל תודה רבה, דבר נוסף רציתי לשאול איפה שואלים את אלפי השאלות שיש לי??

  4. שון הגיב:

    יצא טעים אבל חריף מאוד ! אפשר להסתפק בכף אחת משחת קארי.

  5. נירית הגיב:

    האם אפשר להחליף את המנגו במשהו אחר בעונת החורף?
    עשיתי בעבר עם מנגו ויצא מעולה

  6. שירן הגיב:

    היי אורי,
    המתכון נראה מזמין!
    שאלה – אין לי משחת קארי ירוקה, יש לי קרי צהוב באבקה, נראה לך אפשר להחליף?

השאר תגובה

סדנת בישול טבעונית
המטבח הטבעוני שלי
אורי שביט בהרצאה TEDX
אתגר 22+

מתכוני וידאו

במקום לזניה: מאפה זריז של טופו וירקות בסגנון איטלקי במקום לזניה: מאפה זריז של טופו וירקות בסגנון איטלקי

זכויות יוצרים © 2019 מתכונים טבעוניים, מאת אורי שביט

שינוי גודל גופנים
ניגודיות