סדנאות בישול תאילנדיות עם עדי עליה ואורי שביט

מאי 7, 2017 מאת:

זה קורה השנה בפעם החמישית! עדי עליה, הבשלנית שעומדת מאחורי ספר המתכונים והאתר "סאנוק" מגיעה לחופשת מולדת, ותתארח בשתי סדנאות מיוחדות של אורי שביט עם כל הטעמים, הניחוחות, המרקמים והריחות, שהיא מביאה איתה היישר מתאילנד הרחוקה. בואו ללמוד איתנו את רזי המטבח הנהדר והאהוב הזה!

הסדנאות יתקיימו בתאריכים 22.5.17 ו-15.6.17 בשעה 18:00 בתל אביב

לפרטים ולהרשמה לחצו כאן

רוצים ללמוד בישול טבעוני יומיומי, מהיר, טעים וצבעוני? הירשמו לסדנת בישול של אורי שביט

Print Friendly, PDF & Email

אורי שביט |

אורי כותבת ועורכת ראשית בבלוג "טבעוניות נהנות יותר". בשאר הזמן היא מנחה סדנאות בישול, מרצה ומייעצת למסעדות.

4 תגובות לפוסט

  1. מאיה וקשת הגיב:

    הי אורי!
    הסדנא ב-15.6 אכן קיימת? ואם כן אז איפה? באתר של החוויה הטבעונית מצויינת רק זו שב-22.5…

  2. עופר הגיב:

    שלום אורי,
    האם כבר יש מועד לסדנה התאילנדית ב2018? אני פשוט רוצה לקנות אותה במתנה לזוגתי שתחיה, שיום הולדתה חל מחר…
    תודה,
    עופר

השאר תגובה

סדנת בישול טבעונית
המטבח הטבעוני שלי
אורי שביט בהרצאה TEDX
אתגר 22+

מתכוני וידאו

במקום לזניה: מאפה זריז של טופו וירקות בסגנון איטלקי במקום לזניה: מאפה זריז של טופו וירקות בסגנון איטלקי

זכויות יוצרים © 2019 מתכונים טבעוניים, מאת אורי שביט

Free WordPress Themes, Free Android Games
שינוי גודל גופנים
ניגודיות