ארזתי לבד

10 תגובות לפוסט

  1. אלף הגיב:

    אצלני הטף אוהב רק "פרש רולז" ובימים משקיעניים במיוחד אני קמה בבוקר מוקדם מהרגיל ומכינה להם כאלה לביה"ס. אנסה את אלו עם העדשים הכתומות לארוחת הצהריים היום (בלי לאפות)

  2. קירה הגיב:

    תודה על הרעיונות, פרש רולס אבוקדו נראה מפתה במיוחד..
    גם לי יש וריאציה לדפי אורז ממולאים-

    http://bento-na.com/%D7%93%D7%A4%D7%99-%D7%90%D7%95%D7%A8%D7%96-%D7%9E%D7%9E%D7%95%D7%9C%D7%90%D7%99%D7%9D-%D7%91%D7%99%D7%A8%D7%A7%D7%95%D7%AA-%D7%95%D7%97%D7%A8%D7%93%D7%9C/

  3. אנה הגיב:

    אנחנו מוסיפות לפרש רולס (מעבר לכרוב, גזר וכל הרגילים..) חופן רצועות דקות, גזורות במספריים, של אצת נורי לסושי.

  4. יותם הגיב:

    ניסיתי בשבת בשביל חברה שהפכה טבעונית
    קניתי את דפי האורז די מזמן וסופסוף עשיתי בהם שימוש
    יצא מעולה!
    תודה רבה

  5. הדס הגיב:

    המילוי של העדשים הכתומים יצא מעולה!!!
    אבל על אף שאפיתי את הרולים, היה צריך ללעוס הרבה את העלה והתחושה היתה שיש ממש הרבה ממנו ושהוא לא ממש לעיס.
    האם הייתי צריכה להשתמש בעלה קטן? (השתמשתי בגדולים)

    • אורי הגיב:

      היי הדס, שמחה שיצא טעים 🙂
      מה שאת מתארת יכול לנבוע מכך שהעלים היו רטובים מדי בזמן הגלגול – בפעם הבאה נסי אולי להוציא אותם למגבת יבשה ונקיה ואז לגלגל. ועוד משהו, נשמע לי ששמת מעט מדי מלית על עלה גדול – את צריכה להחליט על היחס בין המלית לעלה, שלא יתפוצץ מצד אחד ושלא ירגיש שיש המון עטיפה ומעט תוכן מצד שני 😆

  6. אפרת הגיב:

    אורי, האם תוכלי לומר איזו פירמה של דפי אורז את קונה? עשיתי אותם עם אבוקדו והמרקם של העלים, שקשה לנגוס מהם…עשה לי בבבעעה – ממש לא אהבתי

    • אורי הגיב:

      היי אפרת, אני משתמשת לרוב ב taste of asia אבל גם הסוג השני בסדר גמור. המרקם שלהם קצת צמיגי, אבל אולי לא השרית מספיק? כי הם מאד מתרככים. עוד אני ממליצה להבריש בשמן זית או שמן שומשום.

  7. דליה הגיב:

    תודה על המתכונים~ 🙂
    אני מתכוונת להכין את המלית עם העדשים, ורציתי לדעת איזה רוטב מתאים לזה? האם חייבים לאכול מייד או שאפשר לשמור במקרר?

    • אורי הגיב:

      אני לא הכנתי עבורם רוטב אבל אפשר לעשות – לימון, שמן זית, צ'ילי והרבה כוסברה או בכלל מין צ'אטני חריף של עגבניות (כמו ריבה)
      אפשר לשמור במקרר ולהכניס לתנור לפני ההגשה.

השאר תגובה

סדנת בישול טבעונית
המטבח הטבעוני שלי
אורי שביט בהרצאה TEDX
אתגר 22+

מתכוני וידאו

במקום לזניה: מאפה זריז של טופו וירקות בסגנון איטלקי במקום לזניה: מאפה זריז של טופו וירקות בסגנון איטלקי

זכויות יוצרים © 2019 מתכונים טבעוניים, מאת אורי שביט

Free WordPress Themes, Free Android Games
שינוי גודל גופנים
ניגודיות