זריזים לשבת: שבלולי ארטישוק וסלט צבע

12 תגובות לפוסט

  1. גל הגיב:

    נראה מדהים!!
    שאלה קטנה..
    לבבות ארטישוק זה בעצם תחתיות ארטישוק? או שזה חלק אחר של הארטישוק?
    תודה 🙂

  2. שירה הגיב:

    אבל מה עם המאפה עם התרד ועגבניות שרי? אני מחכה לו כל השבוע כדי להכין בסופ"ש!
    🙂

  3. יונית הגיב:

    בדיוק סיימנו לאכול. יצא מצויין! 🙂

  4. נאמה הגיב:

    אחחח, הקנאה

  5. מיכל הגיב:

    הי אורי, תודה על הבלוג המקסים שלך.
    האם אפשר להכין את המאפה עד שלב האפייה, לשמור בהקפאה ולאפות בפעם אחרת?

  6. הילה הגיב:

    היי אורי,
    הכנתי את השבלולים לשבת (מתכונים לשבת רק הופך הכל למסובך אף יותר..)
    טרפנו אותם כולנו
    ואפילו הבן שלי , מרדן האוכל והטעמים החדשים
    אכל בתיאבון כאילו הגשתי לו פיצה.. (-;
    תודה רבה!!!

השאר תגובה

סדנת בישול טבעונית
המטבח הטבעוני שלי
אורי שביט בהרצאה TEDX
אתגר 22+

מתכוני וידאו

במקום לזניה: מאפה זריז של טופו וירקות בסגנון איטלקי במקום לזניה: מאפה זריז של טופו וירקות בסגנון איטלקי

זכויות יוצרים © 2019 מתכונים טבעוניים, מאת אורי שביט

Free WordPress Themes, Free Android Games
שינוי גודל גופנים
ניגודיות