חמין טבעוני, הדור הבא

9 תגובות לפוסט

  1. מירה הגיב:

    חח גם אני נתקלתי בהערות כאלה "מה טבעוני בזה עם יש בזה סוכר" ופעם כשהצעתי למישהו להכין טחינה לארוחה משותפת, הוא הזדעק "טחינה זה טבעוני? יש בזה מלה שומן" ופצח בוויכוח שטבעוני, אמור להיות דיאטטי ודל קלוריות.
    נראה יופי של מתכון. תודה.

  2. אפרת הגיב:

    היי אורי,
    רק רציתי לספר שהמשפחה מתענגת ברגעים אלו על חמין זה.
    תודה רבה לך וסוף שבוע נפלא 🙂

  3. מיכל הגיב:

    אם רוצים להוסיף חיטה האם צריך להשרות לפני? האם בשקית נפרדת ? בקיצור – כל עזרה תתקבל בברכה.

    • אורי הגיב:

      היי, לא חייבים להשרות את החיטה אבל אפשר להשרות לשעה. לגבי שקית – זה כבר תלוי בך, אני אוהבת חמין מעורבב 🙂

  4. עינת הגיב:

    על כמה מעלות צריך להיות התנור?

  5. בן הגיב:

    קינואה לבנה תעבוד?

השאר תגובה

סדנת בישול טבעונית
המטבח הטבעוני שלי
אורי שביט בהרצאה TEDX
אתגר 22+

מתכוני וידאו

במקום לזניה: מאפה זריז של טופו וירקות בסגנון איטלקי במקום לזניה: מאפה זריז של טופו וירקות בסגנון איטלקי

זכויות יוצרים © 2019 מתכונים טבעוניים, מאת אורי שביט

Free WordPress Themes, Free Android Games
שינוי גודל גופנים
ניגודיות