מתכון וידאו: דפי אורז במילוי שעועית לבנה ברוטב עגבניות

7 תגובות לפוסט

  1. פנינה הגיב:

    היי אורי,
    אחלה מתכון! רציתי גם להודות לך שהתחלת להעלות סרטוני וידאו של מתכונים – זה מאד עוזר לראות בעיניים איך את מכינה מתכון. הדבר היחיד שחסר לי זה כמויות.

  2. ליאור הגיב:

    האם המילוי החם והרטוב לא יקרע בסופו של דבר את דפי האורז?
    זה לפחות היה המקרה באחד מניסיונות העבר שלי עם מילוי שהיה קצת רטוב.

    תודה

  3. ענת הגיב:

    הי אורי,

    אני רוצה להכין דפי אורז לארוחת חג.
    אבל יש לי נסיעה של איזה שעה עד מקום הארוחה. דרושה המלצתך לגבי איך היית עושה שזה יהיה אכיל בערב?
    אולי להכין הכל, ולהכניס שם לכמה דקות לתנור? או שאין מפלט ועדיף להכניס את המליות לדפי האורז, שם ממש רגע לפני הארוחה?

    תודה ענקית,
    ענת

    • אורי הגיב:

      היי ענת, אני הייתי מכינה מראש לגמרי עד שלב התנור, שימי לב שהתערובת קרה למדי ושאת שמה מעט נוזלים, כדי שהדפים לא ייקרעו. מברישה בשמן זית, אורזת ואז מכניסה שם לתנור.

  4. עדי הגיב:

    נראה נהדר. איפה אפשר להשיג עלי מרווה טריים ועשבי תיבול טריים? והאם אפשר להשתמש ביבש?

    • אורי הגיב:

      היי, אפשר להשתמש ביבשים אבל הם ארומטיים יותר מהטריים אז להשתמש במעט. אני מעדיפה טריים, יש בירקניות, בסופרים, בשווקים..

השאר תגובה

סדנת בישול טבעונית
המטבח הטבעוני שלי
אורי שביט בהרצאה TEDX
אתגר 22+

מתכוני וידאו

במקום לזניה: מאפה זריז של טופו וירקות בסגנון איטלקי במקום לזניה: מאפה זריז של טופו וירקות בסגנון איטלקי

זכויות יוצרים © 2019 מתכונים טבעוניים, מאת אורי שביט

שינוי גודל גופנים
ניגודיות