שיסתלקו כל צלחותינו

2 תגובות לפוסט

  1. יעל הגיב:

    לגבי זרעי הכוברה
    לא הבנתי – לכתוש לאבקה כמו ברשימת המרכיבים? או להשאיר שלמים ולטגן בשמן כמו בהוראות ההכנה?

    • אורי הגיב:

      הי יעל, הזרעים אכן כתושים אבל לא לאבקה, יותר "שבורים", כדי לשחרר את הטעם והארומה.

השאר תגובה

    חגיגה טבעונית מאת אורי שביט
    סדנת בישול טבעונית
    סדנת בישול דיגיטלית עם אורי שביט
    אורי שביט בהרצאה TEDX
    אתגר 22+

    מתכוני וידאו

    עוגיות שיבולת שועל עם תותים ושוקולד עוגיות שיבולת שועל עם תותים ושוקולד

    זכויות יוצרים © 2021 מתכונים טבעוניים, מאת אורי שביט