שיסתלקו כל צלחותינו

2 תגובות לפוסט

  1. יעל הגיב:

    לגבי זרעי הכוברה
    לא הבנתי – לכתוש לאבקה כמו ברשימת המרכיבים? או להשאיר שלמים ולטגן בשמן כמו בהוראות ההכנה?

השאר תגובה

סדנת בישול טבעונית
המטבח הטבעוני שלי
אורי שביט בהרצאה TEDX
אתגר 22+

מתכוני וידאו

במקום לזניה: מאפה זריז של טופו וירקות בסגנון איטלקי במקום לזניה: מאפה זריז של טופו וירקות בסגנון איטלקי

זכויות יוצרים © 2019 מתכונים טבעוניים, מאת אורי שביט

שינוי גודל גופנים
ניגודיות