שיסתלקו כל צלחותינו

2 תגובות לפוסט

  1. יעל הגיב:

    לגבי זרעי הכוברה
    לא הבנתי – לכתוש לאבקה כמו ברשימת המרכיבים? או להשאיר שלמים ולטגן בשמן כמו בהוראות ההכנה?

השאר תגובה

סדנת בישול טבעונית
המטבח הטבעוני שלי
סוגת חמין
אורי שביט בהרצאה TEDX
אתגר 22+

מתכוני וידאו

עוגיות שיבולת שועל עם תותים ושוקולד עוגיות שיבולת שועל עם תותים ושוקולד

זכויות יוצרים © 2020 מתכונים טבעוניים, מאת אורי שביט

שינוי גודל גופנים
ניגודיות