כפרות טבעוניות: איך מבשלים סליחה?

6 תגובות לפוסט

  1. לירון הגיב:

    את נהדרת! מרגש ומעורר תאבון

  2. מעיין הגיב:

    חייבת להודות שדמעתי קצת. את כותבת נפלא.

  3. אפרת הגיב:

    כתבה נהדרת ומתכונים צבעוניים ומרתקים. אני אנסה בקרוב

  4. אלי הגיב:

    את פשוט מדהימה. מדהימה. מדהימה!!!!

  5. נאוה הגיב:

    שלום,
    רציתי לדעת האם אגוזי הלוז קלויים ומומלחים או בצורתם הטבעית?
    אני רוצה להכין את זה הערב….
    תודה, נאוה

השאר תגובה

סדנת בישול טבעונית
כנס קולינאריה מן הצומח
המטבח הטבעוני שלי
סוגת חמין
אורי שביט בהרצאה TEDX
אתגר 22+

מתכוני וידאו

במקום לזניה: מאפה זריז של טופו וירקות בסגנון איטלקי במקום לזניה: מאפה זריז של טופו וירקות בסגנון איטלקי

זכויות יוצרים © 2020 מתכונים טבעוניים, מאת אורי שביט

שינוי גודל גופנים
ניגודיות