כפרות טבעוניות: איך מבשלים סליחה?

6 תגובות לפוסט

  1. לירון הגיב:

    את נהדרת! מרגש ומעורר תאבון

  2. מעיין הגיב:

    חייבת להודות שדמעתי קצת. את כותבת נפלא.

  3. אפרת הגיב:

    כתבה נהדרת ומתכונים צבעוניים ומרתקים. אני אנסה בקרוב

  4. אלי הגיב:

    את פשוט מדהימה. מדהימה. מדהימה!!!!

  5. נאוה הגיב:

    שלום,
    רציתי לדעת האם אגוזי הלוז קלויים ומומלחים או בצורתם הטבעית?
    אני רוצה להכין את זה הערב….
    תודה, נאוה

    • אורי הגיב:

      סליחה על האיחור בתשובה, אני לא בארץ.. האגוזים טבעיים אבל אפשר להשתמש גם בקלויים.

השאר תגובה

    חגיגה טבעונית מאת אורי שביט
    ג'ינג'ית - מטבח ישראלי טבעוני
    סדנת בישול טבעונית
    סדנת בישול דיגיטלית עם אורי שביט
    אורי שביט בהרצאה TEDX
    אתגר 22+

    מתכוני וידאו

    עוגיות שיבולת שועל עם תותים ושוקולד עוגיות שיבולת שועל עם תותים ושוקולד

    זכויות יוצרים © 2021 מתכונים טבעוניים, מאת אורי שביט