קולינאריה טבעונית: חציל ונציאני ברוטב עגבניות

3 תגובות לפוסט

  1. רנה הגיב:

    נראה מעולה

  2. טולי הגיב:

    וואו נראה נפלא! אני תמיד מקבלת השראה מהמתכונים שלך, מדהים. אני אשמח לעזרתך בנוגע לשובר שקיבלנו, קיבלנו שובר למסעדת שף של נופשונית ואני מש לא מכירה את המסעדות, את במקרה מכירה את מסעדות השף במרכז או בשרון שיש להם גם מנות לטבעונים?! https://www.nofshonit.co.il/Voucher/%D7%94%D7%9E%D7%9C%D7%A6%D7%AA-%D7%94%D7%A9%D7%A3

    אני ממש אשמח לעזרתך, וגם אם לא, את נהדרת

    • אורי הגיב:

      היי, תודה 🙂 לגבי הרשימה – באמת אין בה הרבה מסעדות ידידותיות בהגדרה.. הייתי מרימה טלפון לשולחן או לחדר האוכל, אני יודעת שהם הופכים לאחרונה יותר ידידותיים שם, פשוט לצלצל ולשאול אם יש מנות ואילו מנות. עוד אופציה אלה היפאניות בדרך כלל ניתן למצוא בהן סושי טבעוני ואולי כמה מנות נוספות – יקימונו וקיוטו. בכל מקרה ממליצה לצלצל ולהגיד שאתם טבעונים בעת ההזמנה. תהנו!

השאר תגובה

סדנת בישול טבעונית
המטבח הטבעוני שלי
אורי שביט בהרצאה TEDX
אתגר 22+

מתכוני וידאו

במקום לזניה: מאפה זריז של טופו וירקות בסגנון איטלקי במקום לזניה: מאפה זריז של טופו וירקות בסגנון איטלקי

זכויות יוצרים © 2019 מתכונים טבעוניים, מאת אורי שביט

Free WordPress Themes, Free Android Games
שינוי גודל גופנים
ניגודיות