קולינאריה טבעונית: חציל ונציאני ברוטב עגבניות

3 תגובות לפוסט

  1. רנה הגיב:

    נראה מעולה

  2. טולי הגיב:

    וואו נראה נפלא! אני תמיד מקבלת השראה מהמתכונים שלך, מדהים. אני אשמח לעזרתך בנוגע לשובר שקיבלנו, קיבלנו שובר למסעדת שף של נופשונית ואני מש לא מכירה את המסעדות, את במקרה מכירה את מסעדות השף במרכז או בשרון שיש להם גם מנות לטבעונים?! https://www.nofshonit.co.il/Voucher/%D7%94%D7%9E%D7%9C%D7%A6%D7%AA-%D7%94%D7%A9%D7%A3

    אני ממש אשמח לעזרתך, וגם אם לא, את נהדרת

    • אורי הגיב:

      היי, תודה 🙂 לגבי הרשימה – באמת אין בה הרבה מסעדות ידידותיות בהגדרה.. הייתי מרימה טלפון לשולחן או לחדר האוכל, אני יודעת שהם הופכים לאחרונה יותר ידידותיים שם, פשוט לצלצל ולשאול אם יש מנות ואילו מנות. עוד אופציה אלה היפאניות בדרך כלל ניתן למצוא בהן סושי טבעוני ואולי כמה מנות נוספות – יקימונו וקיוטו. בכל מקרה ממליצה לצלצל ולהגיד שאתם טבעונים בעת ההזמנה. תהנו!

השאר תגובה

סדנת בישול טבעונית
המטבח הטבעוני שלי
סוגת חמין
אורי שביט בהרצאה TEDX
אתגר 22+

מתכוני וידאו

עוגיות שיבולת שועל עם תותים ושוקולד עוגיות שיבולת שועל עם תותים ושוקולד

זכויות יוצרים © 2020 מתכונים טבעוניים, מאת אורי שביט

שינוי גודל גופנים
ניגודיות