מעיין הבורקס

19 תגובות לפוסט

  1. אלוהים אדירים! יאמי! רוצה! מלאבי! בורקס! נשים יקרות! סליחה על כל !!! אבל רוצה! שלום.

  2. maayan הגיב:

    למען הסר ספק, אין לי ספק שאוכל טבעוני יכול להיות טעים, מעולם לא חשבתי אחרת.. הבעיה שלי היא בעיקר החוסר בחלבון בשרי, אני אוהבת את הסטייק שלי (מותר להזכיר אותו פה?). הסקפטיות היתה על המהפך הכה חד שעשית.. אבל שאפו!

    יקירתי, העונג היה כולו שלי ואני מתה על אתגרים שכאלו.. מחכה כבר למפגש הבא 🙂

    • אורי הגיב:

      סליחה ותודה על החידוד :mrgreen:
      גם אני מחכה ומצפה!! 😛 😛 😛

      תודה על הכל

    • קשה לי להיחשף הגיב:

      מותר להזכיר אבל חבל… גם על הקוראים הטבעוניים שמתקשים עם ההצהרות האלה… וגם על הפרות שסובלות ונרצחות בגלל הצהרות אגודות שכאלה. זה טיעון רציני לצריכה שמביאה כל כך הרבה סבל ונזק? לא נראה לי! לא ראוי בכלל!

  3. גלעד הגיב:

    אפשר גם לעשות בצק פילו לבד:
    http://giladayalonvegan.vkav.org/instructions/filo_dough_a.htm

    התמונות שלך נהדרות.
    הפוסטים שלך נהדרים.
    תודה!

  4. נטלי הגיב:

    וואי וואי כמה שזה נראה טוב!!!! בחיים לא הייתי מנחשת שמדובר בבורקס טבעוני 🙂

  5. עידו שחם הגיב:

    הכנתי את המלבי, יצא טעים רצח! כל כך פשוט להכנה וכל כך טוב. הוספתי לידו פסיפלורה, אגסים, ובננה, עם הזלפה של סילן מעל הכל. גם החברה שלי ממש נהנתה. כדאי להוסיף את זה לסקשן המתוקים במתכוני האתר.

    רק הערה קטנה – הכנתי אותו עם סוכר חום. רק אחרי שערבבתי את חלב הקוקוס עם הסוכר הבנתי שהצבא של הסוכר משנה את הצבע של המנה להיות כהה יותר. אז אולי עדיף להשתמש בסוכר דמררה במקרה הזהו שהוא פחות חום.

  6. ברק הגיב:

    אבל לא כתוב איך עושים את הבצק. זה כזה מובן מאליו ? 🙂

  7. נתי הגיב:

    האם מישהו ניסה להכין בצק עלים עם שמן קוקוס ?

    • אורי הגיב:

      היי נתי, כאמור לדעתי הוא ייצא כבד מדי.. ושומני. אבל מעניין מאד לנסות.

      • נתי הגיב:

        טוב, נראה שמישהי צריכה לעשות ניסויים…
        אם אתפנה אדווח על התוצאות.
        אולי שילוב עם שמן אחר… ?

השאר תגובה

    המטבח הטבעוני שלי
    חגיגה טבעונית מאת אורי שביט
    אורי שביט בהרצאה TEDX
    אתגר 22+

    מתכוני וידאו

    עוגיות שיבולת שועל עם תותים ושוקולד עוגיות שיבולת שועל עם תותים ושוקולד

    זכויות יוצרים © 2024 מתכונים טבעוניים, מאת אורי שביט | אסטרטגיה שיווקית וקידום: דודי שרון | מדיניות פרטיות

    |