במקום לזניה: מאפה זריז של טופו וירקות בסגנון איטלקי

5 תגובות לפוסט

  1. תמירה הגיב:

    הרוטב לא מכסה את הירקות אז הם נשארים בצורתם המקורית ולא מקבלים טעם של הרוטב.כנ"ל הטופו.

    • אורי שביט הגיב:

      היי תמירה, מצטערת אם התאכזבת, הירקות והטופו אכן לא מכוסים ברוטב אבל הם "שוכבים בו" כך שחצי מהפרוסה כן בתוך הרוטב. מלמעלה מזלפים שמן וכמובן שאפשר ומומלץ להגיש עם מעט מהרוטב מעל.
      אם התנור חזק ומאד מייבש, אפשר להתחיל את הצלייה עם תבנית מכוסה ורק לקראת הסיום להסיר את הכיסוי להשחמה. ככה הרוטב והאדים יישארו בפנים.

  2. מירי הגיב:

    הכנתי אתמול. בטעות עם טופו רגיל. יצא מעולה!!!!!

  3. אורי שביט הגיב:

    מחכה לתוצאות!! <3

השאר תגובה

סדנת בישול טבעונית
המטבח הטבעוני שלי
אורי שביט בהרצאה TEDX
אתגר 22+

מתכוני וידאו

במקום לזניה: מאפה זריז של טופו וירקות בסגנון איטלקי במקום לזניה: מאפה זריז של טופו וירקות בסגנון איטלקי

זכויות יוצרים © 2019 מתכונים טבעוניים, מאת אורי שביט

Free WordPress Themes, Free Android Games
שינוי גודל גופנים
ניגודיות