במקום לזניה: מאפה זריז של טופו וירקות בסגנון איטלקי

5 תגובות לפוסט

  1. תמירה הגיב:

    הרוטב לא מכסה את הירקות אז הם נשארים בצורתם המקורית ולא מקבלים טעם של הרוטב.כנ"ל הטופו.

    • אורי שביט הגיב:

      היי תמירה, מצטערת אם התאכזבת, הירקות והטופו אכן לא מכוסים ברוטב אבל הם "שוכבים בו" כך שחצי מהפרוסה כן בתוך הרוטב. מלמעלה מזלפים שמן וכמובן שאפשר ומומלץ להגיש עם מעט מהרוטב מעל.
      אם התנור חזק ומאד מייבש, אפשר להתחיל את הצלייה עם תבנית מכוסה ורק לקראת הסיום להסיר את הכיסוי להשחמה. ככה הרוטב והאדים יישארו בפנים.

  2. מירי הגיב:

    הכנתי אתמול. בטעות עם טופו רגיל. יצא מעולה!!!!!

  3. אורי שביט הגיב:

    מחכה לתוצאות!! <3

השאר תגובה

    סדנת בישול טבעונית
    סדנת בישול דיגיטלית עם אורי שביט
    המטבח הטבעוני שלי
    אורי שביט בהרצאה TEDX
    אתגר 22+

    מתכוני וידאו

    עוגיות שיבולת שועל עם תותים ושוקולד עוגיות שיבולת שועל עם תותים ושוקולד

    זכויות יוצרים © 2020 מתכונים טבעוניים, מאת אורי שביט