מתוק-חריף-חמוץ מושלם, עם דרינק או בלעדיו

סביצ'ה אנונה והדרים

ינואר 12, 2013 מאת:

אביבית פריאל-אביחי, "אוזריה"

מזמן לא נתקלתי בכזאת הברקה – האנונה המתקתקה והחלקלקה מצטרפת באלגנטיות למנה שכולה טעמים חמוצים-חריפים, חגיגה עונתית צבעונית ורעננה.

חומרים ל-4 מנות

1 אנונה גדולה ורכה, קלופה ומנוקה מגרעינים, חתוכה לקוביות
1 תפוז מופרד ל"פילטים" (תוכן הפלחים בלבד, ללא הציפוי הלבן)
1 כף גדושה כוסברה קצוצה
1/4 כפית שום כתוש
1 בצלצל שאלוט פרוס לפרוסות דקות
1/4 כפית פלפל צ'ילי אדום קצוץ דק
מיץ מקלמנטינה אחת
2 כפות מיץ לימון טרי
3 כפות שמן זית
מלח ופלפל לפי הטעם

לעיטור: נבטי כוסברה

+ מערבבים את כל החומרים, מעבירים לצלחות הגשה ומעטרים בנבטי כוסברה.

סביצ'ה נהדרת של אנונה והדרים

סביצ'ה נהדרת של אנונה והדרים

Print Friendly

השאר תגובה

בית ספר לבישול טבעוני הראשון בישראל
אתגר 22+
אורי שביט בהרצאה TEDX

מתכוני וידאו

קציצות עדשים, בורגול ולימון כבוש קציצות עדשים, בורגול ולימון כבוש


זכויות יוצרים © 2016 מתכונים טבעוניים, מאת אורי שביט