קדרת ירקות אדומה

2 תגובות לפוסט

  1. לילי הגיב:

    זו רק אני, או שלפת וקולרבי כמעט זהים בטעמם?

    • אורי הגיב:

      יש ביניהם דמיון, אבל לא הייתי אומרת זהות.. גם המרקם של הקולרבי אחרי האפייה יותר רך ונימוח משל לפת. אבל כן, ראש סלרי, לפת, קולרבי באפייה – יהיו דומים.

השאר תגובה

סדנת בישול טבעונית
המטבח הטבעוני שלי
אורי שביט בהרצאה TEDX
אתגר 22+

מתכוני וידאו

במקום לזניה: מאפה זריז של טופו וירקות בסגנון איטלקי במקום לזניה: מאפה זריז של טופו וירקות בסגנון איטלקי

זכויות יוצרים © 2019 מתכונים טבעוניים, מאת אורי שביט

שינוי גודל גופנים
ניגודיות