קדרת ירקות אדומה

2 תגובות לפוסט

  1. לילי הגיב:

    זו רק אני, או שלפת וקולרבי כמעט זהים בטעמם?

    • אורי הגיב:

      יש ביניהם דמיון, אבל לא הייתי אומרת זהות.. גם המרקם של הקולרבי אחרי האפייה יותר רך ונימוח משל לפת. אבל כן, ראש סלרי, לפת, קולרבי באפייה – יהיו דומים.

השאר תגובה

    סדנת בישול טבעונית
    סדנת בישול דיגיטלית עם אורי שביט
    המטבח הטבעוני שלי
    אורי שביט בהרצאה TEDX
    אתגר 22+

    מתכוני וידאו

    עוגיות שיבולת שועל עם תותים ושוקולד עוגיות שיבולת שועל עם תותים ושוקולד

    זכויות יוצרים © 2020 מתכונים טבעוניים, מאת אורי שביט