תבשיל חיטה ירוקה, כרוב סגול ובצלים

2 תגובות לפוסט

  1. שירה ר הגיב:

    בעקבות הפוסט הזה למדתי שיש פריקי. הפריקי נשאר לי בתודעה, וברגע הנכון (כשהייתי בחנות מסוימת וראיתי פריקי)הפך לרלוונטי ולמודע.
    אז קניתי פריקי והסופ"ש נעשה בו שימוש:
    הפריקי הושרה ל15 דקות בערך.
    אידיתי בצל סגול קצוץ גס עם שום קצוץ,
    הוספתי את הפריקי וקינואה בהירה ובישלתי.
    כשהדגנים היו כמעט מוכנים הוספתי בזיליקום ותרד טריים וחתוכים.
    ב5-10 הדקות האחרונות הוספתי:
    מען שמן עגבניות צימוק של 2Macho וגם מספר עגבניות צימוק, לסיום סיומת – קישוא בהיר אחד בפרוסות דקות.
    תיבול: אגוז מוסקט מגורר, פלפל אנגלי טחון ומלח עשבים.

    יצא טעים 🙂

    אז תודה לך אורי על החשיפה ועל ההשראה! 😉

השאר תגובה

סדנת בישול טבעונית
המטבח הטבעוני שלי
אורי שביט בהרצאה TEDX
אתגר 22+

מתכוני וידאו

במקום לזניה: מאפה זריז של טופו וירקות בסגנון איטלקי במקום לזניה: מאפה זריז של טופו וירקות בסגנון איטלקי

זכויות יוצרים © 2019 מתכונים טבעוניים, מאת אורי שביט

Free WordPress Themes, Free Android Games
שינוי גודל גופנים
ניגודיות