salad

סלט כרוב אדום-לבן

אוקטובר 6, 2012 מאת:


אי אפשר בלי איזה ירק טרי, בכל זאת. ולמרות שהבית היה ריק, שני כרובים בשני צבעים עמדו בודדים במקרר. הזדמנות נהדרת לתקתק מהם סלט אסייתי מרענן ופשוט – דואט צבעוני, בריא ונהדר.

1/4 כרוב סגול, פרוס דק
1/4 כרוב לבן, פרוס דק
חופן צנוניות, פרוסות דק

לרוטב:
1/4 כוס חומץ בן יין לבן
2-3 כפות שמן זית
2 כפות סוכר חום
1 כפית שמן שומשום
מלח

חופן שומשום

+ מניחים את הירקות הפרוסים בקערה.
+ מערבבים היטב את החומץ, השמנים, הסוכר והמלח ויוצקים על הירקות. מערבבים ומשהים כחצי שעה, לספיגת טעמים. מפזרים שומשום בנדיבות, מערבבים ומגישים.

Print Friendly

השאר תגובה

בית ספר לבישול טבעוני הראשון בישראל
אתגר 22+
אורי שביט בהרצאה TEDX

מתכוני וידאו

קציצות עדשים, בורגול ולימון כבוש קציצות עדשים, בורגול ולימון כבוש


זכויות יוצרים © 2016 מתכונים טבעוניים, מאת אורי שביט