מתכון וידאו: סלק צלוי במילוי חיטה ועדשים

3 תגובות לפוסט

  1. דליה הגיב:

    בוקר טוב, מה תורם המלח הגס שבתחתית תבנית האפייה של הסלקים? ראיתי את הטכניקה הזאת בעבר אבל מבקשת להבין את הסיבה. תודה

    • אורי הגיב:

      המלח מתפקד כמעצים חום (הוא סופג את חום התנור ומפיץ אותו) וגם סופח לחות. המטרה שהסלקים ייצלו היטב ויעצימו את מתיקותם הטבעית.

  2. רחלי הגיב:

    היי,
    תודה רבה.

    הערתי: עדיף מלח גס (בישול) מבחינה בריאותית.

    כל טוב

השאר תגובה

סדנת בישול טבעונית
המטבח הטבעוני שלי
אורי שביט בהרצאה TEDX
אתגר 22+

מתכוני וידאו

במקום לזניה: מאפה זריז של טופו וירקות בסגנון איטלקי במקום לזניה: מאפה זריז של טופו וירקות בסגנון איטלקי

זכויות יוצרים © 2019 מתכונים טבעוניים, מאת אורי שביט

Free WordPress Themes, Free Android Games
שינוי גודל גופנים
ניגודיות