מתכון וידאו: סלק צלוי במילוי חיטה ועדשים

5 תגובות לפוסט

  1. דליה הגיב:

    בוקר טוב, מה תורם המלח הגס שבתחתית תבנית האפייה של הסלקים? ראיתי את הטכניקה הזאת בעבר אבל מבקשת להבין את הסיבה. תודה

    • אורי הגיב:

      המלח מתפקד כמעצים חום (הוא סופג את חום התנור ומפיץ אותו) וגם סופח לחות. המטרה שהסלקים ייצלו היטב ויעצימו את מתיקותם הטבעית.

  2. רחלי הגיב:

    היי,
    תודה רבה.

    הערתי: עדיף מלח גס (בישול) מבחינה בריאותית.

    כל טוב

    • שלמה הגיב:

      היי, במה אפשר להחליף את החיטה, לא אוכל גלוטן. מנסה לשמור על הטעם והמרקם שלך

      • אורי שביט הגיב:

        היי, סליחה על העיכוב! אפשר למשל באורז עגול מלא או בקינואה, גם כוסמת ירוקה או קלויה יכולה להתאים אם אוהבים.

השאר תגובה

סדנת בישול טבעונית
המטבח הטבעוני שלי
אורי שביט בהרצאה TEDX
אתגר 22+

מתכוני וידאו

במקום לזניה: מאפה זריז של טופו וירקות בסגנון איטלקי במקום לזניה: מאפה זריז של טופו וירקות בסגנון איטלקי

זכויות יוצרים © 2019 מתכונים טבעוניים, מאת אורי שביט

שינוי גודל גופנים
ניגודיות