סדנאות בישול של אורי שביט בחוויה הטבעונית

10 תגובות לפוסט

  1. שרון הגיב:

    אורי,
    כמה אנשים נדרש בכדי לארגן סדנה פרטית? (והאם זה בכלל אפשרי)

    • אורי הגיב:

      אם רוצים שהמחיר יהיה סביר למשתתף ויש מטבח מרווח ושולחן גדול, אני ממליצה על סביבות עשרה. זה אפשרי החל מדצמבר והלאה (אני כרגע לא בארץ). אם זה רלוונטי כתבי לי למייל [email protected]

    • נוף אדוות הגיב:

      הי אורי, האם את מארגנת סדנאות שילדים יכולים להשתתף בהם, או סדנאות לילדים והורים? או רק לילדים?

      • אורי הגיב:

        היי נוף, אין לי כרגע סדנה ייעודית כזו אבל כבר הגיעו לסדנאות שלי לא מעט ילדים עם הוריהם, תלוי בילד/ה, בטעם וביכולות שלו/שלה. כתבי לי ואשמח לענות על כל שאלה.

  2. שרה הגיב:

    יש סדנא בתל אביב ביום אחר חוץ משישי או בשישי מ 13:00? אשמח אם תחזרי אלי בטלפון 0542122342. תודה שריתה

    • אורי הגיב:

      היי שריתה, לצערי לא יכולה כרגע לצלצל כי אני לא בארץ. כרגע אלה הסדנאות הקרובות, בהמשך יהיו סדנאות במועדים נוספים שאני מקווה שיתאימו. תודה!

  3. אלונה הגיב:

    היי,
    מה התפריט של הסדנה?

    • אורי הגיב:

      היי אלונה, נכין מגוון של מנות – אני לא מבטיחה שיהיה התפריט אחד לאחד אבל בגדול: ממרח עדשים שחורות לפתיחה, מרק כמו-קניידלך, לביבות בטטה ובורגול ברוטב מנגו פיקנטי, ריזוטו פטריות ועוד.. אשמח לראותך!

  4. איילת הגיב:

    הייתי מאד רוצה להשתתף אבל ביום אחר חוץ מיום שישי יש מצב?

השאר תגובה

    המטבח הטבעוני שלי
    חגיגה טבעונית מאת אורי שביט
    אורי שביט בהרצאה TEDX
    אתגר 22+

    מתכוני וידאו

    עוגיות שיבולת שועל עם תותים ושוקולד עוגיות שיבולת שועל עם תותים ושוקולד

    זכויות יוצרים © 2024 מתכונים טבעוניים, מאת אורי שביט | אסטרטגיה שיווקית וקידום: דודי שרון | מדיניות פרטיות

    |