סלט כרוב אדום-לבן
אי אפשר בלי איזה ירק טרי, בכל זאת. ולמרות שהבית היה ריק, שני כרובים בשני צבעים עמדו בודדים במקרר. הזדמנות נהדרת לתקתק מהם סלט אסייתי מרענן ופשוט – דואט צבעוני, בריא ונהדר.
1/4 כרוב סגול, פרוס דק
1/4 כרוב לבן, פרוס דק
חופן צנוניות, פרוסות דק
לרוטב:
1/4 כוס חומץ בן יין לבן
2-3 כפות שמן זית
2 כפות סוכר חום
1 כפית שמן שומשום
מלח
חופן שומשום
+ מניחים את הירקות הפרוסים בקערה.
+ מערבבים היטב את החומץ, השמנים, הסוכר והמלח ויוצקים על הירקות. מערבבים ומשהים כחצי שעה, לספיגת טעמים. מפזרים שומשום בנדיבות, מערבבים ומגישים.