סלט כרוב אדום-לבן

אוקטובר 6, 2012 מאת:


אי אפשר בלי איזה ירק טרי, בכל זאת. ולמרות שהבית היה ריק, שני כרובים בשני צבעים עמדו בודדים במקרר. הזדמנות נהדרת לתקתק מהם סלט אסייתי מרענן ופשוט – דואט צבעוני, בריא ונהדר.

1/4 כרוב סגול, פרוס דק
1/4 כרוב לבן, פרוס דק
חופן צנוניות, פרוסות דק

לרוטב:
1/4 כוס חומץ בן יין לבן
2-3 כפות שמן זית
2 כפות סוכר חום
1 כפית שמן שומשום
מלח

חופן שומשום

+ מניחים את הירקות הפרוסים בקערה.
+ מערבבים היטב את החומץ, השמנים, הסוכר והמלח ויוצקים על הירקות. מערבבים ומשהים כחצי שעה, לספיגת טעמים. מפזרים שומשום בנדיבות, מערבבים ומגישים.

Print Friendly, PDF & Email

השאר תגובה

סדנאות בישול עם אורי שביט
אורי שביט בהרצאה TEDX
אתגר 22+

מתכוני וידאו

קציצות עדשים, בורגול ולימון כבוש קציצות עדשים, בורגול ולימון כבוש

זכויות יוצרים © 2017 מתכונים טבעוניים, מאת אורי שביט

Free WordPress Themes, Free Android Games
שינוי גודל גופנים
ניגודיות