סדנת אפייה טבעונית: אורי שביט מארחת את טל האוזן
אחרי 12 שנה של קריירה מרשימה בלונדון, הקונדיטורית טל האוזן חזרה לפעול בישראל ותתארח בסדנה ראשונה שתוקדש לאפייה ולמתוקים טבעוניים
בשם של טל האוזן נתקלתי לראשונה לפני כשבע שנים, הרבה לפני שהפכתי לטבעונית, כשמסיבת התה המתוקה שלה במלון Lanesborough בו היתה קונדיטורית ראשית, הוכתרה לטובה ביותר בלונדון. ראיינתי אז את טל בטלפון לכתבה שפרסמתי על הישגיה המרשימים באתר "שפים", בה סיפרתי גם על השתתפותה באירועי קולינאריה מובילים לצד שף קונדיטורים מהשורה הראשונה בעולם. בזמן שחלף היא הספיקה לקטוף עוד כמה פרסים ותארים מרשימים, ביניהם הקונדיטורית הטובה ביותר בבריטניה. אחרי ששבה לאחרונה לארץ, טל יצרה איתי קשר וסיפרה לי על הניסיון שהחלה לצבור באפייה והכנת מתוקים טבעוניים לחבריה הקרובים. החלטנו לעשות מעשה ולהעביר את הידע והרעיונות שלה הלאה, לכל מי שרוצה להתנסות באפייה וקונדיטוריה על טהרת הצומח, ללא שימוש במוצרי חלב או בביצים. כך נולדה הסדנה המתוקה הראשונה שלנו, שיש לי תחושה חזקה שתהפוך לסדרת סדנאות מעשירות, מלמדות וטעימות במיוחד.
מה הולך להיות בסדנה?
יהיו מתכונים מושקעים וחגיגיים לצד מתוקים יום יומיים וקלים להכנה ובעיקר הרבה מאד מידע, רעיונות וכלים, שיתנו לכם השראה וניסיון בהכנה של מתוקים טבעוניים מכל מיני סוגים. בין היתר נכין טארט שקדים קלאסי משובץ בפירות יער, עוגיות שוקולד צ'יפס נימוחות, עוגת שוקולד חמה וקלה להכנה, עוגת קרם "גבינה" ופירורים ועוד.
הסדנה תתקיים ביום שלישי 28.4.15 בשעה 18:00 ב"מטבחי", שינקין 56 תל אביב.
אורך הסדנה (חצי-מעשית) כ-3.5 שעות.
קיום הסדנה מותנה במינימום נרשמים.
רוצים חולצה של "טבעוניות נהנות יותר"? כאן מזמינים
תגיות: אורי שביט, אפייה טבעונית, טל האוזן, סדנת אפייה, סדנת קונדיטוריה
קטגוריות: פוסט נבחר
היי אורי, האם הסדנה תכלול שימוש במרגרינה? או שתהיה הקפדה על שימוש בחומרים איכותיים ובריאים?
היי רחלי, לא יהיה שום שימוש במרגרינה וכמובן שחומרי הגלם יהיו איכותיים ולא "תחליפים", למעט חריגה קטנה במתכון אחד 🙂
אולי יש מקום לעוד זוג ? 😉
לצערי לא היה מקום.. אבל תיפתח סדנה נוספת בהמשך!