טל האוזן ואורי שביט בסדנה: יסודות הקונדיטוריה הטבעונית
בואו ללמוד עם הקונדיטורית טל האוזן ואורי שביט איך אופים עוגות, מאפים ומתוקים נפלאים נוספים בלי מוצרי חלב או ביצים
טל האוזן חוזרת לסדנה נוספת בשיתוף "טבעוניות נהנות יותר" והפעם – עם שורה של מתכונים מנצחים שמהווים את הבסיס לאפייה טבעונית טעימה ומוצלחת.
טל חזרה לאחרונה לישראל אחרי שנים של הצלחה מרשימה בחו"ל. בין היתר נבחרה טל לקונדיטורית הטובה ביותר בבריטניה והיא בעלת ניסיון עשיר ומגוון בהכנת מתוקים ובאפייה מקצועית, גם ללא שימוש במוצרים מן החי.
מה הולך להיות בסדנה?
בין היתר יככבו בסדנה לחמניות ביס עם מילוי מפתיע, עוגה בחושה עם פירות העונה, עוגת שמרים עסיסית ועוד קינוחים והפתעות מפתות. ובעיקר הרבה מאד מידע, רעיונות וכלים, שיתנו לכם השראה וניסיון בהכנה של מתוקים טבעוניים מכל מיני סוגים.
הסדנה תתקיים ביום שלישי 21.7.15 בשעה 18:00 ב"סטודיו לבישול", בן אביגדור 19 תל אביב.
אורך הסדנה (חצי-מעשית) כ-3.5 שעות.
קיום הסדנה מותנה במינימום נרשמים.
רוצים חולצה של "טבעוניות נהנות יותר"? כאן מזמינים
תגיות: קונדיטוריה, טל האוזן, אפייה, סדנת בישול, אורי שביט
קטגוריות: פוסט נבחר