בורקס פלוס: קרואסון מלוח במילוי מוצרלה שקדים

4 תגובות לפוסט

  1. דנה הגיב:

    לגבי שמרי הבירה – האם הכמות במתכון מתייחסת לפתיתים או אבקה?
    והאם קמח טפיוקה זה אותו הדבר כמו אבקת טפיוקה? כי ראיתי שיש גם פנינים.
    תודה 🙂

    • אורי שביט הגיב:

      היי דנה, אני השתמשתי באבקה, אני מניחה שזה לא קריטי כי ממילא טוחנים הכל אבל למרקם יותר חלק זה עדיף.
      לגבי קמח טפיוקה או אבקת טפיוקה – זה אכן מוצר זהה, הכוונה לאבקת הדקיקה שמזכירה קורנפלור. הפנינים זה מוצר אחר. בהצלחה!

  2. יובל הגיב:

    היי! יצא לי כמות ענקית של גבינה. חושבצץת שיעבוד להקפיא אותה?

השאר תגובה

סדנת בישול טבעונית
המטבח הטבעוני שלי
סוגת חמין
אורי שביט בהרצאה TEDX
אתגר 22+

מתכוני וידאו

במקום לזניה: מאפה זריז של טופו וירקות בסגנון איטלקי במקום לזניה: מאפה זריז של טופו וירקות בסגנון איטלקי

זכויות יוצרים © 2019 מתכונים טבעוניים, מאת אורי שביט

שינוי גודל גופנים
ניגודיות