בורקס פלוס: קרואסון מלוח במילוי מוצרלה שקדים

6 תגובות לפוסט

  1. דנה הגיב:

    לגבי שמרי הבירה – האם הכמות במתכון מתייחסת לפתיתים או אבקה?
    והאם קמח טפיוקה זה אותו הדבר כמו אבקת טפיוקה? כי ראיתי שיש גם פנינים.
    תודה 🙂

    • אורי שביט הגיב:

      היי דנה, אני השתמשתי באבקה, אני מניחה שזה לא קריטי כי ממילא טוחנים הכל אבל למרקם יותר חלק זה עדיף.
      לגבי קמח טפיוקה או אבקת טפיוקה – זה אכן מוצר זהה, הכוונה לאבקת הדקיקה שמזכירה קורנפלור. הפנינים זה מוצר אחר. בהצלחה!

  2. יובל הגיב:

    היי! יצא לי כמות ענקית של גבינה. חושבצץת שיעבוד להקפיא אותה?

  3. נגה הגיב:

    הגבינה נראית מדהים! יעבוד על פיצה?

השאר תגובה

    חגיגה טבעונית מאת אורי שביט
    סדנת בישול טבעונית
    סדנת בישול דיגיטלית עם אורי שביט
    אורי שביט בהרצאה TEDX
    אתגר 22+

    מתכוני וידאו

    עוגיות שיבולת שועל עם תותים ושוקולד עוגיות שיבולת שועל עם תותים ושוקולד

    זכויות יוצרים © 2021 מתכונים טבעוניים, מאת אורי שביט