בורקס פלוס: קרואסון מלוח במילוי מוצרלה שקדים

10 תגובות לפוסט

  1. דנה הגיב:

    לגבי שמרי הבירה – האם הכמות במתכון מתייחסת לפתיתים או אבקה?
    והאם קמח טפיוקה זה אותו הדבר כמו אבקת טפיוקה? כי ראיתי שיש גם פנינים.
    תודה 🙂

    • אורי שביט הגיב:

      היי דנה, אני השתמשתי באבקה, אני מניחה שזה לא קריטי כי ממילא טוחנים הכל אבל למרקם יותר חלק זה עדיף.
      לגבי קמח טפיוקה או אבקת טפיוקה – זה אכן מוצר זהה, הכוונה לאבקת הדקיקה שמזכירה קורנפלור. הפנינים זה מוצר אחר. בהצלחה!

  2. יובל הגיב:

    היי! יצא לי כמות ענקית של גבינה. חושבצץת שיעבוד להקפיא אותה?

  3. נגה הגיב:

    הגבינה נראית מדהים! יעבוד על פיצה?

  4. אביב הגיב:

    היי, נראה מעולה!!
    האם ניתן להשתמש בקורנפלור במקום הטפיוקה?

    • אורי שביט הגיב:

      היי, לצערי זה לא יהיה בדיוק אותו אפקט, המרקם פחות נמתח וקצת יותר קמחי כזה. לא בלתי אפשרי אבל שלא יהיו ציפיות גבוהות 🙂

  5. סמדר הגיב:

    היי ,
    האם ניתן להשתמש בגבינה הזאת למתכון הלזניה שלך? "לזניה בחמש דקות"?
    אגב את הבורקסים עשיתי ויצא מעולה, קצר שבחים, הגבינה נהדרת

השאר תגובה

    המטבח הטבעוני שלי
    חגיגה טבעונית מאת אורי שביט
    אורי שביט בהרצאה TEDX
    אתגר 22+

    מתכוני וידאו

    עוגיות שיבולת שועל עם תותים ושוקולד עוגיות שיבולת שועל עם תותים ושוקולד

    זכויות יוצרים © 2024 מתכונים טבעוניים, מאת אורי שביט | אסטרטגיה שיווקית וקידום: דודי שרון | מדיניות פרטיות

    |