גאלט טופו וירקות אביב

6 תגובות לפוסט

  1. נטלי הגיב:

    וואו, זה נראה פשוט מעולה! מושלם לחג ♥

    • אורי שביט הגיב:

      תודה רבה!! לא האמנתי כמה הבצק יצא טעים ופריך <3

      • נועה הגיב:

        הי אורי,

        המתכון נראה טעיםםם וממש בא לי להכין לשבועות גאלטים אישיים! 2 שאלות ברשותך:
        1. אצלנו מאוד אוהבים בטטה. עם מה היית מכינה בפנים מלבדה?
        2. כמה גאלטים אישיים יוצאים מכמות של גאלט גדול אחד מנסיונך? מנסה להבין גם לכמה יספיק וגם לכמה חתיכות לחלק את הבצק לפני שמרדדת

        תודות!

        • אורי שביט הגיב:

          היי נועה, תודה!
          אני הייתי הולכת על בטטה עם בצל, שום כתוש, תימין וגבינת ממה קיו עזים, משהו בסגנון. כדי לחפש מתכונים של קיש בטטה ולהתאים אותם לגאלט.
          מבחינת מנות אישיות, לתחושתי הבצק יספיק לבין 6-8 גאלטים אישיים, אבל אם ניסיתי זה היה מאד מזמן.. בהצלחה!

  2. אירית הגיב:

    אורי שלום, תודה על המתכון☺
    האם אפשר להשתמש בקמח ללא גלוטן ואם כן, באיזה?
    אם לא מסיימים הכל, האם אפשר לשים במקרר ולחמם כעבור יום יומיים בתנור?

השאר תגובה

    המטבח הטבעוני שלי
    חגיגה טבעונית מאת אורי שביט
    אורי שביט בהרצאה TEDX
    אתגר 22+

    מתכוני וידאו

    עוגיות שיבולת שועל עם תותים ושוקולד עוגיות שיבולת שועל עם תותים ושוקולד

    זכויות יוצרים © 2024 מתכונים טבעוניים, מאת אורי שביט | אסטרטגיה שיווקית וקידום: דודי שרון | מדיניות פרטיות

    |