מרק סלק קטיפתי

6 תגובות לפוסט

  1. דנה הגיב:

    הכנתי את המרק פעמיים. בפעם הראשונה לא היו סלרי וכוסברה. בישלתי עם הלימון הפרסי וגם טחנתי אותו. יצא מרק מתוק מריר מצויין. הפעם היו את כל הרכיבים. לא טחנתי את הלימון אבל הוספתי מיץ מלימון וחצי אחרי הבישול. יצא עוד יותר טעים. בקיצור, מרק מומלץ מאוד

  2. תמר הגיב:

    הי מרק מקסים. במה ניתן להחליף את הלפת בבקשה, אם ניתן? תודה

    • אורי הגיב:

      היי, לא ניסיתי בדיוק ככה אבל אני מניחה שזה יכול לעבוד בכמה כיוונים: עם תפוחי אדמה, עם קולרבי (כן), עם ראש סלרי (אם כי הטעם שלו יותר דומיננטי).. וגם עם שילובים שלהם. בהצלחה וספרי איך יצא!

השאר תגובה ל דנה

סדנת בישול טבעונית
המטבח הטבעוני שלי
אורי שביט בהרצאה TEDX
אתגר 22+

מתכוני וידאו

במקום לזניה: מאפה זריז של טופו וירקות בסגנון איטלקי במקום לזניה: מאפה זריז של טופו וירקות בסגנון איטלקי

זכויות יוצרים © 2019 מתכונים טבעוניים, מאת אורי שביט

Free WordPress Themes, Free Android Games
שינוי גודל גופנים
ניגודיות