פותחים שנה חדשה: ראש כרוב שלם במילוי לוביה ודלעת

8 תגובות לפוסט

  1. Iris Mishly () הגיב:

    היי אורי, נראה נפלא! האם חייבים לטחון את הלוביה או שיש אפשרות לבשל אותה שלמה?

    • אורי הגיב:

      היי, תודה! הלוביה צריכה להיות מבושלת מראש. רק אחרי הבישול מועכים או טוחנים אותה. מקווה שעכשיו ברור 🙂

  2. סיגלית הגיב:

    שמים את הכרוב ברוטב כשהצד שמילאנו כלפי מטה?

    • אורי הגיב:

      היי סיגלית, לא! המילוי כלפי מעלה וזה בסדר שהוא לא מכוסה בנוזל. תקחי מעט מהנוזל עם כף ותצקי עליו מלמעלה ותכסי במכסה. בהצלחה!

  3. סיגלית הגיב:

    תודה! ינוסה בחג 🙂

השאר תגובה

סדנת בישול טבעונית
המטבח הטבעוני שלי
אורי שביט בהרצאה TEDX
אתגר 22+

מתכוני וידאו

במקום לזניה: מאפה זריז של טופו וירקות בסגנון איטלקי במקום לזניה: מאפה זריז של טופו וירקות בסגנון איטלקי

זכויות יוצרים © 2019 מתכונים טבעוניים, מאת אורי שביט

Free WordPress Themes, Free Android Games
שינוי גודל גופנים
ניגודיות