סוף עונת המרקים

6 תגובות לפוסט

  1. מעולה!! הגיב:

    מתאים בדיוק לקרייבינג שלי על דלורית לאחרונה ולשומר המיותם במקרר=]

  2. גיא הגיב:

    לכסות או לא לכסות בזמן הבישול (זו תמיד השאלה) ?

  3. ענבל הגיב:

    הי, אנחנו לא שותים יין, ותמיד כשאני קונה יין לבן לבישול אני משתמשת מעט, שמה במקרר ושופכת בסוף. יש איזה פטנט לעניין הזה? ובמרק הזה כמה חשוב היין? תודה רבה

    • אורי שביט הגיב:

      היי ענבל, יין מוסיף עומק טעמים אבל מן הסתם אפשר לוותר. אני שומרת יין לבן סגור היטב במקרר לאורך זמן – הוא לא נוטה להתקלקל.

השאר תגובה

סדנת בישול טבעונית
סדנת בישול דיגיטלית עם אורי שביט
המטבח הטבעוני שלי
אורי שביט בהרצאה TEDX
אתגר 22+

מתכוני וידאו

עוגיות שיבולת שועל עם תותים ושוקולד עוגיות שיבולת שועל עם תותים ושוקולד

זכויות יוצרים © 2020 מתכונים טבעוניים, מאת אורי שביט

שינוי גודל גופנים
ניגודיות