סוף עונת המרקים

6 תגובות לפוסט

  1. מעולה!! הגיב:

    מתאים בדיוק לקרייבינג שלי על דלורית לאחרונה ולשומר המיותם במקרר=]

  2. גיא הגיב:

    לכסות או לא לכסות בזמן הבישול (זו תמיד השאלה) ?

  3. ענבל הגיב:

    הי, אנחנו לא שותים יין, ותמיד כשאני קונה יין לבן לבישול אני משתמשת מעט, שמה במקרר ושופכת בסוף. יש איזה פטנט לעניין הזה? ובמרק הזה כמה חשוב היין? תודה רבה

    • אורי שביט הגיב:

      היי ענבל, יין מוסיף עומק טעמים אבל מן הסתם אפשר לוותר. אני שומרת יין לבן סגור היטב במקרר לאורך זמן – הוא לא נוטה להתקלקל.

השאר תגובה

    סדנת בישול טבעונית
    סדנת בישול דיגיטלית עם אורי שביט
    המטבח הטבעוני שלי
    אורי שביט בהרצאה TEDX
    אתגר 22+

    מתכוני וידאו

    עוגיות שיבולת שועל עם תותים ושוקולד עוגיות שיבולת שועל עם תותים ושוקולד

    זכויות יוצרים © 2021 מתכונים טבעוניים, מאת אורי שביט