סלט צבע עונתי

ינואר 12, 2013 מאת:


האבוקדואים נשארו מהסדנה האחרונה, שבה רוקנתי את השוק מכל אבוקדו שהתחיל אפילו קצת להבשיל. האפרסמונים קרצו אלי בכתום והכרוב.. יש מתכונים שנולדים ממחשבה על צבע. בדרך כלל יש להם גם טעם מושלם ובמקרה הזה, פצצה של בריאות.

1/2 כרוב סגול, חתוך לרצועות דקות
2 אבוקדו בשלים ומוצקים, חצויים ופרוסים דק
1-2 אפרסמונים חתוכים לגפרורים דקים
1/2 פלפל צ'ילי טרי, קצוץ דק (אם לא רוצים מאד חריף מנקים אותו מגרעינים)
חופן עלי כוסברה ונענע, קצוצים
חופן אגוזי מלך קצוצים גס

לרוטב:
מיץ מ-1/2 לימון
שמן זית
מלח ים, פלפל שחור גרוס טרי
1 כף מיץ תפוזים או 1 כפית רכז רימונים (לא חובה)

גיוון: לעושר טעמים וערכים תזונתיים, נסו להוסיף עדשים שחורות מבושלות לריכוך. לא תצטערו.

+ מניחים את כל חומרי הסלט בקערה.
+ מערבבים את חומרי הרוטב ויוצקים על הסלט. מערבבים, טועמים ומתקנים תיבול.

תוספת חומרי צבע מהטבע. סלט עונתי

תוספת חומרי צבע מהטבע. סלט עונתי

Print Friendly, PDF & Email

אורי שביט |

אורי כותבת ועורכת ראשית בבלוג "טבעוניות נהנות יותר". בשאר הזמן היא מנחה סדנאות בישול, מרצה ומייעצת למסעדות.

השאר תגובה

סדנת בישול טבעונית
המטבח הטבעוני שלי
אורי שביט בהרצאה TEDX
אתגר 22+

מתכוני וידאו

במקום לזניה: מאפה זריז של טופו וירקות בסגנון איטלקי במקום לזניה: מאפה זריז של טופו וירקות בסגנון איטלקי

זכויות יוצרים © 2019 מתכונים טבעוניים, מאת אורי שביט

Free WordPress Themes, Free Android Games
שינוי גודל גופנים
ניגודיות