סלק צלוי במילוי סלט חיטה ועדשים שחורות בניחוח הדרים

2 תגובות לפוסט

  1. טל הגיב:

    וואו! המנה ניראה יפיפיה!
    יש לי שתי שאלות:
    1. אפשר לוותר על נייר הכסף?
    2. אוכלים את הסלק עם הקליפה?
    תודה רבה רבה כל הבלוג

    • אורי הגיב:

      היי טל, תודה 🙂 כשהסלק צלוי היטב אין בעיה לאכול עם הקליפה (רק לקרצף היטב), אפשר לוותר על נייר הכסף, אבל סיכוי שהצליה תהיה ארוכה יותר והסלק עלול להיחרך. הנייר לא נוגע בסלק עצמו הוא רק סוגר את התבנית, כדי לשמור את האדים בפנים. אולי אפשר בתבנית עם מכסה.

השאר תגובה

סדנת בישול טבעונית
המטבח הטבעוני שלי
אורי שביט בהרצאה TEDX
אתגר 22+

מתכוני וידאו

במקום לזניה: מאפה זריז של טופו וירקות בסגנון איטלקי במקום לזניה: מאפה זריז של טופו וירקות בסגנון איטלקי

זכויות יוצרים © 2019 מתכונים טבעוניים, מאת אורי שביט

Free WordPress Themes, Free Android Games
שינוי גודל גופנים
ניגודיות