סדנה במעדנייה: אורי שביט מתארחת במשק ברזילי
סדנת אביב ראשונה בחלל המרהיב של המעדנייה החדשה של משק ברזילי
אורי שביט, בעלת הבלוג "טבעוניות נהנות יותר" ומחברת רב המכר "המטבח הטבעוני שלי", מגיעה למשק ברזילי כדי להפגיש אתכם עם הירקות הכי עונתיים וטריים של האביב ושפע חומרי גלם נוספים מן הצומח, מהם תכינו יחד ממרחים, קציצות, תבשילים וכמובן גם משהו מתוק.
הסדנה תתקיים ביום שני 23.4.18 בשעה 19:00 ברחוב אחד העם 8 תל אביב.
מחיר למשתתפ/ת 295 ₪. להרשמה צלצלו 03-5166329
הסדנה תארך 3-4 שעות.
קיום הסדנה מותנה במינימום נרשמים.
יצא לאור הספר "המטבח הטבעוני שלי" מאת אורי שביט. לפרטים ולהזמנות
הסדנאות הפרטיות של "טבעוניות נהנות יותר" מגיעות אליכם לרחבי הארץ! שאלו אותי כיצד 🙂
צילום: רויטל טופיול
תגיות: סדנת בישול, סדנאות בישול
קטגוריות: פוסט נבחר
היי,
האם המרכיבים בסדנא כוללים גלוטן וסוכר? (או יותר נכון עד כמה גדול/קטן חלקם של מרכיבים אלו)
אני נמנעת משניהם מסיבות בריאותיות
תודה!
היי לירון, עדיין לא החלטתי מה יהיה התפריט המדוייק אבל ברוב המקרים הסדנה נטולת גלוטן וסוכר, למעט המנה המתוקה שלפעמים יש בה גלוטן ובדרכ מכילה סוכר. מקווה לראותך!