סדנאות בישול של אורי שביט בחוויה הטבעונית
בואו ללמוד את רזי המטבח הטבעוני הכיפי, הצבעוני, השמח והטעים במתחם הקולינארי "החוויה הטבעונית" ביפו
בסדנאות הבישול שלי מבשלים, טועמים, מקבלים המון טיפים ורעיונות ומרחיבים את המבט על המטבח הטבעוני, על השפע הטעים שהוא מציע.
נכין יחד מגוון רחב של מתכונים, שמשתנים בהתאם לחשק ולעונה – ממרחים, קציצות, תבשילים, מתוקים – שיתנו לכם בסיס לעוד המון מתכונים וגיוונים.
הסדנאות נמשכות כשלוש וחצי שעות.
הסדנה הבאה תתקיים ב 17.11 יום שישי בשעה 10:00. לפרטים ולהרשמה
מחיר למשתתף 340 ש"ח. אורך כל סדנה 3-4 שעות.
הסדנאות מתקיימות ב"חוויה הטבעונית", דרך בן צבי 78, יפו. טל. 03-5588518.
חניה חינם ובשפע מעבר לכביש.
תגיות: אורי שביט, סדנאות בישול, החוויה הטבעונית
קטגוריות: פוסט נבחר
אורי,
כמה אנשים נדרש בכדי לארגן סדנה פרטית? (והאם זה בכלל אפשרי)
אם רוצים שהמחיר יהיה סביר למשתתף ויש מטבח מרווח ושולחן גדול, אני ממליצה על סביבות עשרה. זה אפשרי החל מדצמבר והלאה (אני כרגע לא בארץ). אם זה רלוונטי כתבי לי למייל oshavit@gmail.com
הי אורי, האם את מארגנת סדנאות שילדים יכולים להשתתף בהם, או סדנאות לילדים והורים? או רק לילדים?
היי נוף, אין לי כרגע סדנה ייעודית כזו אבל כבר הגיעו לסדנאות שלי לא מעט ילדים עם הוריהם, תלוי בילד/ה, בטעם וביכולות שלו/שלה. כתבי לי ואשמח לענות על כל שאלה.
יש סדנא בתל אביב ביום אחר חוץ משישי או בשישי מ 13:00? אשמח אם תחזרי אלי בטלפון 0542122342. תודה שריתה
היי שריתה, לצערי לא יכולה כרגע לצלצל כי אני לא בארץ. כרגע אלה הסדנאות הקרובות, בהמשך יהיו סדנאות במועדים נוספים שאני מקווה שיתאימו. תודה!
היי,
מה התפריט של הסדנה?
היי אלונה, נכין מגוון של מנות – אני לא מבטיחה שיהיה התפריט אחד לאחד אבל בגדול: ממרח עדשים שחורות לפתיחה, מרק כמו-קניידלך, לביבות בטטה ובורגול ברוטב מנגו פיקנטי, ריזוטו פטריות ועוד.. אשמח לראותך!
הייתי מאד רוצה להשתתף אבל ביום אחר חוץ מיום שישי יש מצב?
כרגע לצערי הסדנאות רק בימי שישי, אשמח לתאם יום אחר אם תרצי לארגן קבוצה 🙂