בא לשכונה חלב חדש: פנקייק שוקו שוקו עם שיבולת שועל

6 תגובות לפוסט

  1. נועה הגיב:

    אפשר להכין את הבלילה יום לפני? לערבב הכל פרט לאבקת האפייה?

    • אורי שביט הגיב:

      היי נועה, אני לא ממליצה כי שיבולת השועל סופחת נוזלים והבלילה מאד תסמיך. עם זאת, את תמיד יכולה "לפתוח" אותה מחדש ולהוסיף עוד נוזלים עד שהיא תגיע למרקם נוח לעבודה.

  2. הילה הגיב:

    האם אפשר לוותר על הרסק תפוחים? להחליף אותו במשהו אחר?

    • אורי שביט הגיב:

      אני ממליצה אם יש, להכין מתפוחים (הכי קל – מבשלים קוביות במעט מאד מים עד לריכוך וטוחנים). אם לא, אפשר בננה מעוכה, אבל יורגש בטעם.

  3. שיראל הגיב:

    אפשר שיבולת שועל דקה במקום עבה?

השאר תגובה

    חגיגה טבעונית מאת אורי שביט
    סדנת בישול טבעונית
    סדנת בישול דיגיטלית עם אורי שביט
    אורי שביט בהרצאה TEDX
    אתגר 22+

    מתכוני וידאו

    עוגיות שיבולת שועל עם תותים ושוקולד עוגיות שיבולת שועל עם תותים ושוקולד

    זכויות יוצרים © 2021 מתכונים טבעוניים, מאת אורי שביט