מאפינס הפתעות עם שוקולד, פירות יער ואגוזים

6 תגובות לפוסט

  1. דפנה הגיב:

    הי אורי, נשמע מעולה! אפשר להחליף את רסק התפוחים בבננה בשלה אחת? תודה רבה!

    • אורי שביט הגיב:

      תודה דפנה! לא ניסיתי אבל לדעתי זה יעבוד. המרקם יהיה קצת יותר "כבד" והטעם קצת יותר של בננה, אבל אם זה לא מפריע לך, לכי על זה 🙂 אגב אם זה בגלל טעם תפוחי – הוא לא מורגש כלל!

  2. לימור הגיב:

    אפשר להשתמש רק בקמח לבן ולוותר על קמח כוסמין?

  3. מורן הגיב:

    נראה טעים ביותר! אם רוצים להכין כעוגה- כמה זמן צריך לאפות, ומה הכמות שתצא? ואם אין חלב צמחי ניתן להשתמש גם במים? תודה רבה

    • אורי שביט הגיב:

      תודה מורן! הם באמת כיפיים ביותר 🙂 לגבי תבנית ראיתי אצל קרין גורן את ההמרה הזו: 1 תבנית אינגליש = 1 תבנית עגולה בקוטר 20 = 6-8 מאפינס בתבנית שקעים בנפח חצי כוס.
      אני מניחה שמשך האפייה יהיה 30-40 דקות לפחות, צריך לבדוק עם קיסם. מים זה בסדר גמור אבל תוסיפי קצת פחות, שלא יהיה דליל מדי. אם יש מיץ תפוזים אולי עדיף (זה מן הסתם ישפיע על הטעם).

השאר תגובה

סדנת בישול טבעונית
המטבח הטבעוני שלי
סוגת חמין
אורי שביט בהרצאה TEDX
אתגר 22+

מתכוני וידאו

במקום לזניה: מאפה זריז של טופו וירקות בסגנון איטלקי במקום לזניה: מאפה זריז של טופו וירקות בסגנון איטלקי

זכויות יוצרים © 2019 מתכונים טבעוניים, מאת אורי שביט

שינוי גודל גופנים
ניגודיות