מאפינס הפתעות עם שוקולד, פירות יער ואגוזים

2 תגובות לפוסט

  1. דפנה הגיב:

    הי אורי, נשמע מעולה! אפשר להחליף את רסק התפוחים בבננה בשלה אחת? תודה רבה!

    • אורי שביט הגיב:

      תודה דפנה! לא ניסיתי אבל לדעתי זה יעבוד. המרקם יהיה קצת יותר "כבד" והטעם קצת יותר של בננה, אבל אם זה לא מפריע לך, לכי על זה 🙂 אגב אם זה בגלל טעם תפוחי – הוא לא מורגש כלל!

השאר תגובה

סדנת בישול טבעונית
המטבח הטבעוני שלי
אורי שביט בהרצאה TEDX
אתגר 22+

מתכוני וידאו

במקום לזניה: מאפה זריז של טופו וירקות בסגנון איטלקי במקום לזניה: מאפה זריז של טופו וירקות בסגנון איטלקי

זכויות יוצרים © 2019 מתכונים טבעוניים, מאת אורי שביט

Free WordPress Themes, Free Android Games
שינוי גודל גופנים
ניגודיות