מאפינס שוקולד נוטלה עם קוקוס

13 תגובות לפוסט

  1. רותם הגיב:

    מאיפה אפשר להזמין מוצרים שלהם?:)

    • אורי שביט הגיב:

      טבע קסטל למשל. יש גם בטיב טעם וסטופ מרקט

      • חלי הגיב:

        מה אפשר לשים במקום הרסק תפוחים?

        • אורי שביט הגיב:

          השאלה למה לוותר עליו? אם זה בגלל טעם, אז אין מה לחשוש כי הוא לא מורגש. אם זה כי אין בבית – אני ממליצה להכין מתפוחים! מקלפים, חותכים לקוביות קטנות ומבשלים עם מעט מים (אפשר במחבת או סיר קטן) עד לריכוך ואז טוחנים או מועכים ממש טוב. אם לא זה ולא זה – אפשר להשתמש בבננה מעוכה, אבל זה יוסיף טעם של בננה 🙂

  2. חן הגיב:

    שלום אורי, נראה נפלא. האם תוכלי לומר כמה רסק תפוחים נדרש בכפות או כוסות?

  3. מיכל הגיב:

    הי, איזה שוקולד כדאי לשים בפנים כהפתעה על מנת ליצור טעם נוטלה מושלם? מתלבטת בין מריר לחלב.. מה את שמת?

  4. Shula הגיב:

    היי אורי, נראה ממש טובבבב
    בנוגע לקרם קוקוס, יש צורך להשתמש בכל הנוזלים או להפריד את שכבת השומן?

  5. ליאור הגיב:

    נראה מעולה. אם מישהי/ו מכין/ה בתבנית של עוגה במקום מאפינס אשמח לשמוע איך זה יוצא.

  6. טלי הגיב:

    הכנתי. יצא פינוק מעולה!

השאר תגובה

    חגיגה טבעונית מאת אורי שביט
    סדנת בישול טבעונית
    סדנת בישול דיגיטלית עם אורי שביט
    אורי שביט בהרצאה TEDX
    אתגר 22+

    מתכוני וידאו

    עוגיות שיבולת שועל עם תותים ושוקולד עוגיות שיבולת שועל עם תותים ושוקולד

    זכויות יוצרים © 2021 מתכונים טבעוניים, מאת אורי שביט