מאפינס שוקולד נוטלה עם קוקוס

11 תגובות לפוסט

  1. רותם הגיב:

    מאיפה אפשר להזמין מוצרים שלהם?:)

    • אורי שביט הגיב:

      טבע קסטל למשל. יש גם בטיב טעם וסטופ מרקט

      • חלי הגיב:

        מה אפשר לשים במקום הרסק תפוחים?

        • אורי שביט הגיב:

          השאלה למה לוותר עליו? אם זה בגלל טעם, אז אין מה לחשוש כי הוא לא מורגש. אם זה כי אין בבית – אני ממליצה להכין מתפוחים! מקלפים, חותכים לקוביות קטנות ומבשלים עם מעט מים (אפשר במחבת או סיר קטן) עד לריכוך ואז טוחנים או מועכים ממש טוב. אם לא זה ולא זה – אפשר להשתמש בבננה מעוכה, אבל זה יוסיף טעם של בננה 🙂

  2. חן הגיב:

    שלום אורי, נראה נפלא. האם תוכלי לומר כמה רסק תפוחים נדרש בכפות או כוסות?

  3. מיכל הגיב:

    הי, איזה שוקולד כדאי לשים בפנים כהפתעה על מנת ליצור טעם נוטלה מושלם? מתלבטת בין מריר לחלב.. מה את שמת?

  4. Shula הגיב:

    היי אורי, נראה ממש טובבבב
    בנוגע לקרם קוקוס, יש צורך להשתמש בכל הנוזלים או להפריד את שכבת השומן?

השאר תגובה

    סדנת בישול טבעונית
    סדנת בישול דיגיטלית עם אורי שביט
    המטבח הטבעוני שלי
    אורי שביט בהרצאה TEDX
    אתגר 22+

    מתכוני וידאו

    עוגיות שיבולת שועל עם תותים ושוקולד עוגיות שיבולת שועל עם תותים ושוקולד

    זכויות יוצרים © 2020 מתכונים טבעוניים, מאת אורי שביט