קרפצ'ו חצילים עם סביצ'ה מנגו

2 תגובות לפוסט

  1. אריאלה פיקסלר אלון הגיב:

    כשראיתי את התמונה בפייס חשבתי לעצמי שעם המתוק של המנגו חייב להיות אלמנט מסויים של חריפות כדי להשלים את מנעד הטעמים ולשמחתייייייי הממש רבה רצועות הפלפל האדום שבתמונה הן צ'ילי וזהו! וכוסברה זה בגדר מאסט אצלי וסופית מבחינתי זה בחזקת בול פגיעה!
    מתכון – אש!!
    תודה דרלינגתי.

השאר תגובה

סדנת בישול טבעונית
כנס קולינאריה מן הצומח
המטבח הטבעוני שלי
סוגת חמין
אורי שביט בהרצאה TEDX
אתגר 22+

מתכוני וידאו

במקום לזניה: מאפה זריז של טופו וירקות בסגנון איטלקי במקום לזניה: מאפה זריז של טופו וירקות בסגנון איטלקי

זכויות יוצרים © 2020 מתכונים טבעוניים, מאת אורי שביט

שינוי גודל גופנים
ניגודיות