קרפצ'ו חצילים עם סביצ'ה מנגו

2 תגובות לפוסט

  1. אריאלה פיקסלר אלון הגיב:

    כשראיתי את התמונה בפייס חשבתי לעצמי שעם המתוק של המנגו חייב להיות אלמנט מסויים של חריפות כדי להשלים את מנעד הטעמים ולשמחתייייייי הממש רבה רצועות הפלפל האדום שבתמונה הן צ'ילי וזהו! וכוסברה זה בגדר מאסט אצלי וסופית מבחינתי זה בחזקת בול פגיעה!
    מתכון – אש!!
    תודה דרלינגתי.

השאר תגובה

    סדנת בישול טבעונית
    סדנת בישול דיגיטלית עם אורי שביט
    המטבח הטבעוני שלי
    אורי שביט בהרצאה TEDX
    אתגר 22+

    מתכוני וידאו

    עוגיות שיבולת שועל עם תותים ושוקולד עוגיות שיבולת שועל עם תותים ושוקולד

    זכויות יוצרים © 2020 מתכונים טבעוניים, מאת אורי שביט