ניצחון כפול

10 תגובות לפוסט

  1. טליה טל הגיב:

    נראה נפלא אורי.
    אני תמיד ממליצה להנביט
    את הקטניות לפני הבישול. זה
    פשוט הופך אותן ליותר קלות לעיכול,
    מקצר את זמן הבישול ומונע 'גזים' במערכת:-)
    אקולוגי מכל הבחינות 😆
    L&L
    TALYA

    • אורי הגיב:

      להנביט פול? זה יצליח?

      • רחל דיאמנט הגיב:

        למה לא…

      • טליה טל הגיב:

        למה לא?
        כל קטנית, אם היא שלמה,
        ואם היא מאיכות טובה (כלומר
        נשמרה היטב- כדאי תמיד לרכוש משהו
        שהוא ארוז אטום ולא נותר בשקים) אמורה
        לנבוט. הקטנית היא חלבון עוברי. ואם הצליחו
        להנביט גרעיני חיטה שמצאו בפירמידות של מצריים
        מלפני 2000 שנה, (טוב, זה היה בתוך פירמידה- מבנה
        משמר ומטפח 😉 ) 8) אז למה שהפול לא יצליח לנבוט?
        מספיק שאפילו יהיה לו 'צ'ופצ'יק' קטן בקצה. זה כבר משנה את
        איכות החלבון והופך אותו ליותר מזין ויותר קל לעכול. ההנבטה מפרקת
        את החלבון לחומצות אמינו בודדות, שהגוף יכול להשתמש בהן לצרכיו בצורה
        המייטבית.
        L&L
        TALYA

      • ענת הגיב:

        הי אורי,

        הצטיידתי בפול. נראה לי בדיוק הסופש המתאים לנסות את הקדירה.
        איך את מקלפת את הפולים?

        פשוט לוחצת ומשחררת אותם אחד אחד מהקליפה? או שיש מעקף זריז?

        שבת נפלאה,
        ענת

        • אורי הגיב:

          תיכנסי לזה כמו מאמא אמיתית 🙂 לא ידוע לי על מעקף.. 😉

        • רחל דיאמנט הגיב:

          למרבה הצער והיגון – אין קיצורים! קולפים אותם אחד אחד… אני גייסתי את כל המשפחה… אבל המאמץ שווה

  2. רחל דיאמנט הגיב:

    עשיתי. לא נשאר פירור. היה טעים עד מאוד. גם תבשיל הפול גם הריזוטו. וכן, לא נשאר פירור! נפלא…

השאר תגובה

סדנת בישול טבעונית
המטבח הטבעוני שלי
אורי שביט בהרצאה TEDX
אתגר 22+

מתכוני וידאו

במקום לזניה: מאפה זריז של טופו וירקות בסגנון איטלקי במקום לזניה: מאפה זריז של טופו וירקות בסגנון איטלקי

זכויות יוצרים © 2019 מתכונים טבעוניים, מאת אורי שביט

Free WordPress Themes, Free Android Games
שינוי גודל גופנים
ניגודיות