פרש רולס –FRESH ROLLS

12 תגובות לפוסט

  1. אני הגיב:

    איפה משיגים ליים? זה עבוד גם עם לימון?
    באיזה חלב סויה אמורים להשתמש? בלי סוכר? יש עצות למי שלא שותה חלב סויה? אפשר להקפיא חל"ס?

    זה המתכון שאני הכי רוצה להכין, אבל יש לי את הבעיות האלו עם הרטבים. אשמח לעצות.

    תודה.

    • אורי הגיב:

      היי אני, ליים יש בארץ רק בקיץ למיטב ידיעתי ולתקופה קצרה.. לימון יעבוד. עדיף תמיד חלב סויה ללא סוכר ומלח, כי הוא הכי נייטרלי. לדעתי אין בעיה להשתמש גם בחלב קוקוס, יכול להיות טוויסט מוצלח. לגבי הקפאה, אישית לא ניסיתי אבל זה אמור לעבוד. בהצלחה 😉

      • אני הגיב:

        הי
        תודה רבה על התגובה הממש מהירה.נראה לי שאני גם אחליף את המייפל בסילאן. אמור לעבוד לא?

        ושוב תודה, הבלוג שלך מדהים.

  2. יועד הגיב:

    מומלץ לערבב ברוטב במקום לימון שתי כפות סירופ רימונים, הוא חמוץ מתוק ומעולה לרבים אסייתים

  3. עמית הגיב:

    מזמן לא התרגשתי ככה מירקות 🙂 עשיתי את הרוטב ג'ינג'ר ליים וזה היה כל כך טעים, וואו!

  4. רינה הגיב:

    אפשר לאפות עם שמן מעל?

  5. מיכל הגיב:

    היי אני רוצה להכין רולים אפויים עם בטטה ופטריות וגם עם טופו ופטריות האם ניתן להקפיא???

  6. רימה הגיב:

    היי (: במה אפשר להחליף את עלי האגרול המטוגנים כדי לא לוותר על הקראנצ׳ המטוגן?

    • אורי שביט הגיב:

      היי רימה, אם זה מסיבה של ללא גלוטן אפשר לרכך דפי אורז, להבריש ובשמן ולאפות בתנור עד שהם הופכים לפריכים.

השאר תגובה

    חגיגה טבעונית מאת אורי שביט
    סדנת בישול טבעונית
    סדנת בישול דיגיטלית עם אורי שביט
    אורי שביט בהרצאה TEDX
    אתגר 22+

    מתכוני וידאו

    עוגיות שיבולת שועל עם תותים ושוקולד עוגיות שיבולת שועל עם תותים ושוקולד

    זכויות יוצרים © 2021 מתכונים טבעוניים, מאת אורי שביט