פרש רולס –FRESH ROLLS

12 תגובות לפוסט

  1. אני הגיב:

    איפה משיגים ליים? זה עבוד גם עם לימון?
    באיזה חלב סויה אמורים להשתמש? בלי סוכר? יש עצות למי שלא שותה חלב סויה? אפשר להקפיא חל"ס?

    זה המתכון שאני הכי רוצה להכין, אבל יש לי את הבעיות האלו עם הרטבים. אשמח לעצות.

    תודה.

    • אורי הגיב:

      היי אני, ליים יש בארץ רק בקיץ למיטב ידיעתי ולתקופה קצרה.. לימון יעבוד. עדיף תמיד חלב סויה ללא סוכר ומלח, כי הוא הכי נייטרלי. לדעתי אין בעיה להשתמש גם בחלב קוקוס, יכול להיות טוויסט מוצלח. לגבי הקפאה, אישית לא ניסיתי אבל זה אמור לעבוד. בהצלחה 😉

  2. יועד הגיב:

    מומלץ לערבב ברוטב במקום לימון שתי כפות סירופ רימונים, הוא חמוץ מתוק ומעולה לרבים אסייתים

  3. עמית הגיב:

    מזמן לא התרגשתי ככה מירקות 🙂 עשיתי את הרוטב ג'ינג'ר ליים וזה היה כל כך טעים, וואו!

  4. רינה הגיב:

    אפשר לאפות עם שמן מעל?

  5. מיכל הגיב:

    היי אני רוצה להכין רולים אפויים עם בטטה ופטריות וגם עם טופו ופטריות האם ניתן להקפיא???

  6. רימה הגיב:

    היי (: במה אפשר להחליף את עלי האגרול המטוגנים כדי לא לוותר על הקראנצ׳ המטוגן?

השאר תגובה

סדנת בישול טבעונית
המטבח הטבעוני שלי
אורי שביט בהרצאה TEDX
אתגר 22+

מתכוני וידאו

במקום לזניה: מאפה זריז של טופו וירקות בסגנון איטלקי במקום לזניה: מאפה זריז של טופו וירקות בסגנון איטלקי

זכויות יוצרים © 2019 מתכונים טבעוניים, מאת אורי שביט

שינוי גודל גופנים
ניגודיות