אוכלים בריא: פסטה ללא גלוטן עם טופו וירקות צלויים

4 תגובות לפוסט

  1. דבי הגיב:

    בוקר אור!

    במחבת טפלון לא ילך טיגון בלי שמן?
    חומץ תפוחים מתאים תמיד כתחליף לחומץ רגיל או בלסמי?
    תודה רבה!

    • אורי שביט הגיב:

      היי היי, טפלון ונון-סטיק זה אותו רעיון 🙂 הכוונה למחבת עם ציפוי מונע הידבקות. האמת שגם במחבת אחרת זה יעבוד אבל עם יותר לכלוך 🙂
      לגבי החומץ, חומץ רגיל הוא בהחלט יכול להחליף והוא גם נחשב יותר בריא. לחומץ בלסמי יש טעם מאד מובחן וגם צבע, אז זה לא יהיה בדיוק אותו הדבר.

  2. איילת השחר הגיב:

    אשמח לדעת איזה מכשיר ביתי מצליח להתמודד טוב עם שומשום 🙏🏼

השאר תגובה

    המטבח הטבעוני שלי
    חגיגה טבעונית מאת אורי שביט
    אורי שביט בהרצאה TEDX
    אתגר 22+

    מתכוני וידאו

    עוגיות שיבולת שועל עם תותים ושוקולד עוגיות שיבולת שועל עם תותים ושוקולד

    זכויות יוצרים © 2024 מתכונים טבעוניים, מאת אורי שביט | אסטרטגיה שיווקית וקידום: דודי שרון | מדיניות פרטיות

    |