אוכלים בריא: פסטה ללא גלוטן עם טופו וירקות צלויים

2 תגובות לפוסט

  1. דבי הגיב:

    בוקר אור!

    במחבת טפלון לא ילך טיגון בלי שמן?
    חומץ תפוחים מתאים תמיד כתחליף לחומץ רגיל או בלסמי?
    תודה רבה!

    • אורי שביט הגיב:

      היי היי, טפלון ונון-סטיק זה אותו רעיון 🙂 הכוונה למחבת עם ציפוי מונע הידבקות. האמת שגם במחבת אחרת זה יעבוד אבל עם יותר לכלוך 🙂
      לגבי החומץ, חומץ רגיל הוא בהחלט יכול להחליף והוא גם נחשב יותר בריא. לחומץ בלסמי יש טעם מאד מובחן וגם צבע, אז זה לא יהיה בדיוק אותו הדבר.

השאר תגובה

סדנת בישול טבעונית
המטבח הטבעוני שלי
אורי שביט בהרצאה TEDX
אתגר 22+

מתכוני וידאו

במקום לזניה: מאפה זריז של טופו וירקות בסגנון איטלקי במקום לזניה: מאפה זריז של טופו וירקות בסגנון איטלקי

זכויות יוצרים © 2019 מתכונים טבעוניים, מאת אורי שביט

שינוי גודל גופנים
ניגודיות