תבשיל או מרק? מתכון לדאל הודי טעים ומהיר

4 תגובות לפוסט

  1. הדס הגיב:

    יצא טעים מאוד. מתכון מצוין

  2. אורית הגיב:

    אפשר להשתמש במחית קארי במקום אבקה (זה מה שיש לי בבית)? אם כן – באיזה כמות והאם צריך לשנות משהו במתכון בעקבות השינוי (קראתי שמשחה שמים בשלב אחר בבישול מאשר אבקה)?

    • אורי שביט הגיב:

      היי אורית, אפשר – אם כי אלה טעמים אחרים לגמרי. תוסיפי בין 1/2 כף לכף ממש בהתחלה עם טיגון הבצל (תלוי במידת החריפות של המשחה).

השאר תגובה

    סדנת בישול טבעונית
    סדנת בישול דיגיטלית עם אורי שביט
    המטבח הטבעוני שלי
    אורי שביט בהרצאה TEDX
    אתגר 22+

    מתכוני וידאו

    עוגיות שיבולת שועל עם תותים ושוקולד עוגיות שיבולת שועל עם תותים ושוקולד

    זכויות יוצרים © 2020 מתכונים טבעוניים, מאת אורי שביט