תבשיל או מרק? מתכון לדאל הודי טעים ומהיר

4 תגובות לפוסט

  1. הדס הגיב:

    יצא טעים מאוד. מתכון מצוין

  2. אורית הגיב:

    אפשר להשתמש במחית קארי במקום אבקה (זה מה שיש לי בבית)? אם כן – באיזה כמות והאם צריך לשנות משהו במתכון בעקבות השינוי (קראתי שמשחה שמים בשלב אחר בבישול מאשר אבקה)?

    • אורי שביט הגיב:

      היי אורית, אפשר – אם כי אלה טעמים אחרים לגמרי. תוסיפי בין 1/2 כף לכף ממש בהתחלה עם טיגון הבצל (תלוי במידת החריפות של המשחה).

השאר תגובה

    המטבח הטבעוני שלי
    חגיגה טבעונית מאת אורי שביט
    אורי שביט בהרצאה TEDX
    אתגר 22+

    מתכוני וידאו

    עוגיות שיבולת שועל עם תותים ושוקולד עוגיות שיבולת שועל עם תותים ושוקולד

    זכויות יוצרים © 2024 מתכונים טבעוניים, מאת אורי שביט | אסטרטגיה שיווקית וקידום: דודי שרון | מדיניות פרטיות

    |