פנקייק טבעוני של אמא

10 תגובות לפוסט

  1. רוני הגיב:

    הכנתי ויצא מעולה! תודה! 😉 טעים, קל להכנה ומחומרים זמינים מאוד. יצא בדיוק טעם ומרקם של פנקייקים לא טבעונים. מעניין למה מלכתחילה יש במתכון המקורי ביצה… אולי סתם דרך של אמהות לחוצות לדחוף חלבונים מיותרים 🙂

  2. אורי הגיב:

    ניסיתי עכשיו ממש – מצוינים! נחטפו

  3. יואב הגיב:

    הכנתי אתמול בערב עם הילדים. השתמשנו אך ורק בקמח קוסמין.

    יצא פשוט מעולה.

    מעל פיזרנו אגוזי מלך קצוצים, שבבי קוקוס, פירות חתוכים וסירופ מייפל.

    מתכון נפלא.

    תודה רבה!

  4. ת. הגיב:

    האם אפשר להשתמש רק בקמח לבן ללא קמח מלא? אני לא אוהבת את הטעם של אבקת האפייה ולכן אני רוצה לדעת אם אפשר אולי להשתמש לכל המתכון בקמח תופח של אוסם?

    • אורי הגיב:

      אפשר להשתמש בקמח לבן בלבד. לגבי אבקת האפייה – קמח תופח הוא בעצם קמח מעורב באבקת אפייה או מתפיח דומה. אפשר לנסות.

  5. יעל הגיב:

    שאלת תם:
    כמה זה קורט?

  6. יעל הגיב:

    היי האם אפשר להוסיף סודה לשתייה ולהפוך את המתכון למתאים למולטיקייק (תוכלי לראות מה זה באינטרנט) לדונאטס?

השאר תגובה

    המטבח הטבעוני שלי
    חגיגה טבעונית מאת אורי שביט
    אורי שביט בהרצאה TEDX
    אתגר 22+

    מתכוני וידאו

    עוגיות שיבולת שועל עם תותים ושוקולד עוגיות שיבולת שועל עם תותים ושוקולד

    זכויות יוצרים © 2024 מתכונים טבעוניים, מאת אורי שביט | אסטרטגיה שיווקית וקידום: דודי שרון | מדיניות פרטיות

    |