פאי דלעת ערמונים וקרם שקדים

3 תגובות לפוסט

  1. מירי הגיב:

    התחתית מפילאס יכולה לעבוד בתור תחתית לפאי לימון?

  2. שמעון הגיב:

    יצא עכשיו מהתנור. משום מה המשקולות לא עבדו לי וכמה מהם תפחו למראה סופגנייה מעוטרת, אבל הטעם מחפה על כל פרזנטציה, והטעם אכן מצוין 😉 .

השאר תגובה

סדנת בישול טבעונית
סדנת בישול דיגיטלית עם אורי שביט
המטבח הטבעוני שלי
אורי שביט בהרצאה TEDX
אתגר 22+

מתכוני וידאו

עוגיות שיבולת שועל עם תותים ושוקולד עוגיות שיבולת שועל עם תותים ושוקולד

זכויות יוצרים © 2020 מתכונים טבעוניים, מאת אורי שביט

שינוי גודל גופנים
ניגודיות