לזניה חצילים ותרד של דודה מרים

13 תגובות לפוסט

  1. Tamar הגיב:

    יצא מעולה וכולם התלהבו. לפעם אלרת-במה ניתן להחליף את החצילים לילדים הקטנים שלא אוהבם? תודה

    • אורי הגיב:

      החצילים הם מרכיבים די מרכזי.. אני מניחה שאפשר להחליף אותם בירקות אחרים – קישואים, כרובית.. או פשוט להגדיל כמויות של התרד והעגבניות.

  2. רות הגיב:

    היי, באילו עלי לזניה מדובר? יבשים? או אחרים?

  3. שיר הגיב:

    הי אורי,
    אפשר להשתמש בפאסאטה של Mutti במקום רסק עגבניות ביתי?
    מהי הכמות להערכתך?
    תודה רבה!

    • אורי הגיב:

      היי, אני השתמשתי כקיצור דרך בעגבניות מרוסקות, סה"כ הייתי צריכה 3 קופסאות של 400 גרם כל אחת.

  4. מיכל הגיב:

    הי.
    נראה מצוין. האם אופים ללא פתוח? ללא נייר אלומיניום ר"ל?

  5. רונית הגיב:

    היי
    אפשר לדעת מה המשקל של התרד בבקשה
    כל חבילה שוקלת אחרת
    תודה

    • שרה הורניק הגיב:

      היי רונית, אני מחליפה את אורי בזמן שהיא בחופשה.
      אני מניחה שהכוונה היא לחבילה כמו שקונים בסופר, משהו כמו 100 גרם, אבל כיוון שתרד מאוד מצטמצם בבישול, המשקל המדויק לא כל כך קריטי.

  6. מירי הגיב:

    הי, האם צריך לקלף את החצילים?

השאר תגובה

סדנת בישול טבעונית
המטבח הטבעוני שלי
אורי שביט בהרצאה TEDX
אתגר 22+

מתכוני וידאו

במקום לזניה: מאפה זריז של טופו וירקות בסגנון איטלקי במקום לזניה: מאפה זריז של טופו וירקות בסגנון איטלקי

זכויות יוצרים © 2019 מתכונים טבעוניים, מאת אורי שביט

Free WordPress Themes, Free Android Games
שינוי גודל גופנים
ניגודיות