לזניה חצילים ותרד של דודה מרים

21 תגובות לפוסט

  1. Tamar הגיב:

    יצא מעולה וכולם התלהבו. לפעם אלרת-במה ניתן להחליף את החצילים לילדים הקטנים שלא אוהבם? תודה

    • אורי הגיב:

      החצילים הם מרכיבים די מרכזי.. אני מניחה שאפשר להחליף אותם בירקות אחרים – קישואים, כרובית.. או פשוט להגדיל כמויות של התרד והעגבניות.

  2. רות הגיב:

    היי, באילו עלי לזניה מדובר? יבשים? או אחרים?

  3. שיר הגיב:

    הי אורי,
    אפשר להשתמש בפאסאטה של Mutti במקום רסק עגבניות ביתי?
    מהי הכמות להערכתך?
    תודה רבה!

    • אורי הגיב:

      היי, אני השתמשתי כקיצור דרך בעגבניות מרוסקות, סה"כ הייתי צריכה 3 קופסאות של 400 גרם כל אחת.

  4. מיכל הגיב:

    הי.
    נראה מצוין. האם אופים ללא פתוח? ללא נייר אלומיניום ר"ל?

  5. רונית הגיב:

    היי
    אפשר לדעת מה המשקל של התרד בבקשה
    כל חבילה שוקלת אחרת
    תודה

    • שרה הורניק הגיב:

      היי רונית, אני מחליפה את אורי בזמן שהיא בחופשה.
      אני מניחה שהכוונה היא לחבילה כמו שקונים בסופר, משהו כמו 100 גרם, אבל כיוון שתרד מאוד מצטמצם בבישול, המשקל המדויק לא כל כך קריטי.

  6. מירי הגיב:

    הי, האם צריך לקלף את החצילים?

  7. סילבי הגיב:

    היי אורי,
    דפי לזניה – אריזה של 500 גרם?
    יש כאלה לא יבשים?

  8. סילבי הגיב:

    מהו מלח ים?

  9. סילבי הגיב:

    היי אורי,
    חבילה דפי לזניה – של 500 גרם?
    מלח ים?

    • אורי שביט הגיב:

      כן. מלח ים זה סוג של מלח לח ולא מעובד שמגיע מהים. הוא עדין יותר ומכיל יותר מינרלים – אפשר להשתמש גם במלח רגיל.

  10. סילבי הגיב:

    האם בסדר הזה?
    רוטב עגבניות
    דפי לזניה
    חצילים
    רוטב
    דפים
    רוטב
    תרד
    דפים
    רוטב
    חצילים
    דפים
    רוטב…
    4 שכבות של דפי לזניה?

השאר תגובה

    סדנת בישול טבעונית
    סדנת בישול דיגיטלית עם אורי שביט
    המטבח הטבעוני שלי
    אורי שביט בהרצאה TEDX
    אתגר 22+

    מתכוני וידאו

    עוגיות שיבולת שועל עם תותים ושוקולד עוגיות שיבולת שועל עם תותים ושוקולד

    זכויות יוצרים © 2020 מתכונים טבעוניים, מאת אורי שביט