הטיפים של בערוץ האוכל: איך מכינים קציצות טבעוניות?

פברואר 20, 2016 מאת:

מתגברים על הפחד ומכינים קציצות טבעוניות טעימות שלא מתפרקות. כך תעשו זאת

אחד הפחדים הגדולים של בשלנים שמתנסים בהכנת אוכל טבעוני הוא להצליח להכין קציצות שלא יתפרקו. כאילו שתערובות הקציצות שהם הכינו עד היום, נולדו עם ביצה קומפלט. הרי גם אותן מישהו יום אחד חשב לאחד, לקשור ולהדביק בעזרת ביצה. אז למה לא לעשות את זה באמצעות טריקים אחרים, שלא מגיעים מבעלי חיים? הנה כמה רעיונות ודרכים פשוטות להכין בבית קציצה בלי ביצה ולהישאר בחיים 🙂

שלושה מתכונים להמבורגר טבעוני

קציצות טבעוניות שלא מאכזבות

ואלה בכלל נהדרות

Print Friendly, PDF & Email

אורי שביט |

אורי כותבת ועורכת ראשית בבלוג "טבעוניות נהנות יותר". בשאר הזמן היא מנחה סדנאות בישול, מרצה ומייעצת למסעדות.

השאר תגובה

סדנת בישול טבעונית
מאיו מים טובים
המטבח הטבעוני שלי
אורי שביט בהרצאה TEDX
אתגר 22+

מתכוני וידאו

קציצות עדשים, בורגול ולימון כבוש קציצות עדשים, בורגול ולימון כבוש

זכויות יוצרים © 2019 מתכונים טבעוניים, מאת אורי שביט

Free WordPress Themes, Free Android Games
שינוי גודל גופנים
ניגודיות